call nabz

۰۲۱۸۸۹۴۸۹۱۷

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
سئو سایت چیست

دیجیتال مارکتینگ

کسب و کار ها چطور از دیجیتال مارکتینگ برای افزایش سود خود استفاده می کنند؟ راه های بازاریابی دیجیتال چیست؟ بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ کدامند؟ چه شرکت هایی خدمات دیجیتال مارکتینگ ارائه میدهند؟ چطور می شود متخصص دیجیتال مارکتینگ شد؟ ما در نبض مارکتینگ همراهتون هستیم تا برای تمامی این سوالات پاسخ مناسب پیدا کنیم و کمکتون کنیم که بهترین تصمیم برای مسیر کسب و کارتون گرفته بشه. با ما همراه باشید.

[ASRating]

توصیه میکنیم که برای فهم سریع موضوع، حتما این ویدئو را مشاهده کنید؛ ۵ دقیقه بیشتر نیست! در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر میتونید صفحه رو مطالعه بفرمایید.

فهرست مطالب

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

شده به فعالیت های یک بازاریاب دیجیتال یا کارشناس دیجیتال مارکتینگ از نزدیک نگاه کنید؟ استراتژی تدوین میکند، محتوا مینویسد، از این سایت به آن سایت می رود و شاید سوال شده باشد برایتان که دقیقا چه فعالیتی از جانب دیجیتال مارکتر، او را به یک کارشناس تبدیل کرده و باعث افزایش سود و درآمد شما و نیز کسب درآمد خودش می شود؟ شغل جالبی به نظر میرسد. اکثر فعالیت او را بررسی و کار کردن با گوشی و کامپیوتر پر کرده که آسان به نظر میرسد. اما داستان چیز دیگری ست …

ورود به عرصه دیجیتال مارکتینگ

به طور کلی دیجیتال مارکتینگ استفاده از هر ابزار دیجیتال برای بازاریابی، برندینگ و افزایش مخاطب و مشتری و در نتیجه افزایش فروش و سود ست. یعنی یک متخصص یا آژانس دیجتال مارکتینگ اصلی ترین وظیفه آن استفاده از ان ابزار در راتای رسیدن به اهداف نامبرده شده ست.

مخاطب در زیر ذره بین

پیش از آنکه بررسی کنیم دیجیتال مارکتینگ یا حتی بازاریابی به طور کلی چیست شاید بد نباشد نگاهی به رفتار مخاطب خود بیاندازیم که یک مخاطب از لحظه احساس نیاز تا پیدا کردن محصول یا خدماتی که آن نیاز را رفع کند، چه مسیری را طی میکند. پس بهترین کار این ست برای لحظاتی خودمان جای مخاطب باشیم. برای شروع فرض کنید میخواهیم بلیط هواپیما تهیه کنیم. چه می کنیم؟

۱. جستجو | شروع یافتن پاسخ

در سال ۲۰۲۰ طبق آمار بیش از ۶۳ درصد از مخاطبین، برای خرید محصول یا خدمات، ابتدا آن را در اینترنت جستجو کرده اند؛ نتایج جستجو یا هم میتواند برای فهمیدن هزینه و قیمت صورت گرفته باشد هم برای یافتن دقیق مشخصات و کارایی محصولات.

اگر تا کنون به صورت آنلاین بلیط هواپیما نگرفته باشید، ممکن ست عباراتی مانند «خرید بلیط هواپیما»، «قیمت بلیط هواپیما» و یا خود عبارت «بلیط هواپیما» را سرچ کنید. دیجیتال مارکتینگ در این بخش چندین نقش مختلف دارد.

فهم نیاز کاربر

در ابتدا نتایجی که میبینید، بر اساس نیاز شما به دست آمده و برای یافتن آن ها لازم ست آنالیز و تحلیل داده انجام شود تا نیاز مخاطب را بتوان فهمید.

پاسخ به نیاز کاربر

در محتوایی که میبینید باید نیاز شما و راه پاسخ به آن بررسی شده باشد که نیازمند بازاریابی محتوا خواهد بود.

بهترین بودن

نتایجی به شما نشان داده میشود که ترتیب خاصی دارد و بر اساس بیش از ۲۰۰ پارامتر توسط گوگل رتبه بندی شده اند؛ بررسی این ملاک ها و رعایت آن برای بهترین بودن و اول شدن ما را به دانشی به نام سئو سایت می رساند که به طور مفصل در مورد آن بحث خواهیم کرد.

۲. مقایسه | کدام بهتر ست؟

وقتی بلیط های مختلف را دیدیم و در سایت های مختلف آن ها را بررسی کردیم، حال زمان آن میرسد که با دانش نسبی که کسب شده، به مقایسه نتایج بپردازیم و تصمیم بگیریم. در این تصمیم گیری عوامل مختلفی تاثیر گذار هستند. اینجا دوباره جایی ست که دیجیتال مارکتر وارد کار میشود.

طراحی UI و UX

فهمیدیم که بازاریاب دیجیتال در حوزه محتوا اطمینان حاصل میکند که محتوای مناسبی برای مخاطب تولید شده باشد؛ اما مسئله همین نیست! بلکه باید آن محتوا به خوبی به کاربر نمایش داده شده و به راحتی به آن دسترسی داشته باشد تا احساس خوبی از آن داشته باشد.

تبلیغات

با داشتن اطلاعات تحلیل و بررسی، متخصص بازاریابی دیجیتال میتواند تصمیم بگیرد که در صورت انجام تبلیغات مثل گوگل ادز، چه مخاطبینی را هدف خود  قرار دهد و چه مقدار از تبلیغات استفاده کند تا بهترین نتیجه را برای جذب مخاطب و فروش بگیرد.

تحلیل کاربران

یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ تقریبا در هر مرحله از کار، با بررسی و تحلیل کاربران سر و کار دارد، باید با ابزار های مختلفی مانند گوگل آنالیتیکس و … آشنا باشد و بداند مخاطبین او چه کلیدواژه هایی را بیشتر سرچ کرده اند، در چه بازه سنی قرار دارند، چه چیزی آن ها را از خرید منصرف کرده و تمام این ها ملزم به بررسی دقیق اطلاعات ست.

۳. خرید محصول | انتخاب نهایی ما

بعد از کلی تحقیق و مقایسه و بررسی قیمت ها و خدمات پس از فروش و شرایط استرداد و … به این نتیجه میرسیم که برای مثال بلیط خود را از علی بابا خریداری کنیم. پیامکی مبنی بر تکمیل شدن خرید و اطلاعات بلیط به دست ما خواهد رسید که باعث ایجاد اطمینان و رضایت نسبی از خریدمان میشویم. اکنون شرکت هواپیمایی شماره تلفن ما را برای بازاریابی پیامکی خود در اختیار دارد.

۴. وفادارسازی مشتری | ما به سایت بر میگردیم

اگر از خرید خود راضی باشیم، ناخودآگاه هرکه از ما در مورد خرید بلیط بپرسد، همان سایت را معرفی خواهیم کرد. ممکن ست در هنگام تعطیلات دوباره بخواهیم بلیطی برای سفر تایید کنیم و همان ایام، پیامکی به دستمان برسد از جانب شرکت هواپیمایی، که بلیط قطار یا هواپیما به مقصد های مختلفی تا پایان امشب، ۲۷ درصد تخفیف دارند! همچنین با گذاشتن لینک پیج اینستاگرام و یا کانال تلگرام، گفته شده برای مطلع بودن از آخرین تخفیف ها میتوانید شرکت را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید. یک دیجیتال مارکتر حرفه ای، میداند چطور با کمپین های تبلیغاتی و محتوا در شبکه های اجتماعی، مخاطب را به سمت خرید دوباره سوق دهد.

چرا دیجیتال مارکتینگ داشته باشیم؟

با هم دیدیم که تقریبا در تمامی مراحلی که یک کاربر تلاش میکند تا نیاز خود را بیابد و سپس پاسخی مناسب برای آن پیدا کند، یک متخصص نقش دارد. پس از مزیت های حضور او در کنار شما چه به صورت شخص و چه به صورت یک آژانس دیجیتال مارکتینگ، مزایایی مانند انتخاب هدفمند مخاطبین، بهینه سازی کسب و کار شما در فضای دیجیتال، شناخت رفتار و نیاز های مخاطبانتان، برندینگ مجموعه شما و افزایش سود و درآمد شما خواهد داشت.

اهداف بازاریابی دیجیتال

صاحبین کسب و کار و افراد مختلف به دلایل متفاوتی به سمت استخدام یک کارشناس یا آژانس برای مارکتینگ دیجیتالی خودشان حرکت میکنند. به طور معمول هدف از بازاریابی دیجیتال این موارد ست

چطور دیجیتال مارکتینگ انجام دهیم؟

تا این بخش با مزایا و اهداف دیجیتال مارکتینگ آشنا شدیم و میدانیم که برای گسترش کسب و کار و افزایش سود و درآمد خود و نیز کسب رضایت بیشتر مشتری و برند سازی مجموعه ، به آن نیاز داریم. اما چند سوال اساسی هنوز باقی می ماند:

به چه مقدار سرمایه نیاز داریم؟

چه ابزار هایی را برای این کار میتوانیم استفاده کنیم؟

و از چه افراد یا شرکت هایی می توانیم کمک بگیریم؟

برای یافتن پاسخ این سوالات، بیاید دست به کار شویم!

چقدر سرمایه لازم ست؟ شروع هوشمندانه یک پروژه

اکثر کارفرمایانی که پس از درک دیجیتال مارکتینگ ، میخواهند این تصمیم هوشمندانه را بگیرند که برای مثال با ما همکاری کنند، یکی از سوالات اساسی آن ها این ست که این کار ماهانه یا سالانه یه به طور کلی چقدر برایم هزینه خواهد داشت؟ معمولا اکثر کارفرمایان نیز در این حوزه به دنبال ۳ چیز بیشتر از باقی موارد هستند:

هزینه (قیمت) خدمات دیجیتال مارکتینگ

هرکدام از این خدمات هزینه متفاوتی داشته و معمولا توسط شرکت های مختلف، در پکیج های متفاوتی ارائه میشوند. برای دیجیتال مارکتینگ، دست شما باز ست و در انتخاب گزینه های بسیاری خواهید داشت. برای مثال در نبض مارکتینگ پکیج های بسیاری از قیمت سئو تا هزینه تبلیغات، مطابق با نیاز شما و بودجه در نظر گرفته شده است که لیست کامل این پکیج ها را میتوانید در صفحه تعرفه دیجیتال مارکتینگ مشاهده کنید و برای اطلاعات بیشتر نیز میتوانید با مشاورین ما تماس گرفته و پاسخ سوالات خود را به بهترین شکل دریافت کند.

مشاوره دیجیتال مارکتینگ

اگر شما هم در ابتدای شروع یک پروژه دیجیتال مارکتینگ هستید، توصیه ما بهره مندی از مشاوره رایگان نبض مارکتینگ ست! همین حالا با شماره تلفن های نبض مارکتینگ تماس گرفته تا مشاورین ما پاسخگوی سوالات شما باشند.

همچنین با پر کردن فرم رو به رو کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت و یا در جشنواره های خدماتی، شما را مطلع خواهیم ساخت.

مهمترین ابزار ۹ گانه | بازاریابی دیجیتال چه بخش هایی دارد؟

به جای آنکه مرز های دیجیتال مارکتینگ را مشخص کنیم شاید بد نباشد بداینم بیشتر از چه ابزاری برای این کار استفاده می شود؛ در کنار سرمایه گزاری بر روی این بخش از کسب و کارتان شاید دانستن ابزار ها آگاهی لازم برای تصمیم گیری بهتر را به شما بدهد.

۱. وب سایت | هر برند به یک دفتر مجازی نیاز دارد!

معمولا کاربران و مشتریان برای آشنایی با شما و برند شما در ابتدا سایت شما را بررسی میکنند. دوران استخدام یک بازاریاب یا ویزیتور گذشته ست و اکنون دیجیتال مارکتینگ حرف اول را میزند؛ اما حال که نمیتوان به شیوه گذشته مخاطب را با کلام جذب کرد، چه باید کرد؟

وبسایت اصلی‌ترین پایگاه مشتریان شماست!

از آنجا که در این بخش به جای شنیدن سخنان جذاب بازاریاب شما، مشتری به صورت بصری سایت شما را میبیند، باید جذابیت و کارایی برند شما نیز در این بخش باشد. مشتری در حین تعامل با سایت شما ۲ نکته را به صورت ناخودآگاه بررسی میکند:

۱- چه چیزی می بیند؟

هر آنچه مخاطب سایت شما در حال دیدن و استفاده کردن از آن در سایت شماست را شامل می شود که در طراحی به آن رابط کاربری یا UI گفته می شود.

۱- چه چیزی حس می کند؟

احساسی که مخاطب پس از تعامل با سایت شما، شامل راحتی در استفاده، کاربردی بودن اطلاعات نمایش داده شده، اعتماد به برند و … همه در این حوزه قرار میگیرد که اصطلاحا به آن تجربه کاربری یا UX گفته می شود. پس برای جذب مخاطب لازم ست هر دو این موارد بهترین باشد.

۲. سئو | بهینه سازی حداکثری

خدمات سئو یا همان بهینه سازی برای موتور جستجو! شما هرچقدر هم که محتوای خوب و مفیدی تولید کرده باشید، تا مخاطب آن را نبیند و به دستش نرسد یعنی کاری انجام نداده اید! بهترین راه که برای شما دیده شدن ماندگار و طبیعی را به ارمغان داشته باشد این ست که جایگاه محتوا یا همان سایت خود را برای کاربر و گوگل بهینه کرده باشید.

طبق آمار بیش از ۸۴ درصد مخاطبین تنها به نتایج اول تا سوم گوگل مراجعه کرده و از همان خرید خود را انجام میدهند.

اما چطور در این جایگاه باشیم؟ رتبه گیری و افزایش ترافیک طبیعی سایت

گوگل برای رتبه دهی به سایت ها بیش از ۲۰۰ پارامتر را مورد بررسی قرار میدهد که برای آنکه سایت شما نسبت به رقبا رتبه بهتری دریافت کند، حتما به مشاوره سئو و یک متخصص سئو نیاز خواهید داشت تا اصول سئو را برای سایت شما به درستی پایه ریزی کند.

۳. شبکه های اجتماعی | سوشیال مارکتینگ را دست کم نگیرید!

در سال های اخیر حرکت کسب و کار ها به سمت شبکه های اجتماعی و خصوصا اینستاگرام بیشتر شده و خبر خوب این ست که این بازار اصلا اشباع نیست! بیش از ۵۰ میلیون کاربر ایران در این شبکه مشغول فعالیت هستند و کمتر از ۶ هزار کسب و کار در این بستر حضور موثر دارند. پس مخاطب برای شما بسیار ست و کافیست در این شبکه به درستی بازاریابی کنید.

پیج آژانس نبض مارکتینگ در اینستاگرام یکی از کسب و کار های شکل گرفته در این فضا ست که تعامل خوبی با مخاطبین خود داشته و حتی برای آموزش و یادگیری نیز میتوانید از آن استفاده کنید.

۴. تبلیغات | مخاطب را جذب کنید!

اگر به تاریخ شروع دیجتال مارکتینگ بازگردیم، در خواهیم یافت که شروع آن به زمان شکل گرفتن رسانه هایی مانند رادیو برمیگردد؛ آن زمانی که برای اولین بار با پخش شدن یک اپرا از رادیو، مردم برای خرید بلیط کنسرت ترغیب شدند و فروش بلیط آن کنسرت افزایش چند برابری داشت.

در دنیای امروزی اگر همین مسئله را به دنیای مجازی و کسب و کار های اینترنتی بیاریم، یکی از بهترین راه های تبلیغات، گوگل ادز (Google Ads) ست که میتوانید به صورت کاملا هدفمند، مخاطبین خود را گزینش کنید و بهینه ترین تبلیغات را در کنار امکان آنالیز و تحلیل نتایج آن داشته باشید.

۵. بازاریابی محتوا | وقت شناخته شدن ست!

عادات مشتریان در خرید نسبت به گذشته فرق کرده ست. اکنون مخاطبین شما بیشتر از پیش به دنبال دریافت اطلاعاتی مهم و قابل استناد هستند تا بر آن ها ارزشی را بیافزاید؛ هنگامی که صحبت از کسب و کار شماست، شاید افراد زیادی از آن مطلع باشند؛ اما چه کسی بهتر از شما میتواند محصولات شما را معرفی کند؟

بازاریابی محتوا به طور کلی یعنی مخاطب را به واسطه محتوای با کیفیت و سئو شده جذب کنیم و او را به سمت خرید از خود هدایت کنیم.

۶. آنالیز و تحلیل داده | کاربر چه میخواهد؟

بله! درست ست! مارکتینگ همیشه هم جذب مخاطب و تشویق او نیست! گاهی لازم ست با مخاطب خود همدلی و همدردی داشته باشیم، نیاز او را درک کنیم و با توجه به آن پاسخ مناسب را انتخاب کنیم؛ رمز موفقیت یک کسب و کار، درک نیاز مخاطب و ارائه راهکار مناسب برای رفع آن نیاز ست.

با درک کاربر، مشتریان شما با شما احساس صمیمیت بیشتری خواهند داشت و این تاثیر شگرفی در کسب و کار شما دارد. در دیجیتال مارکتینگ این امر بسیار راحت تر و دقیق تر از بازاریابی سنتی شده و برای آن ابزار های مختلفی وجود دارد. اما این ابزار ها محدودکننده روش های درک کاربر نخواهد شد. مثال : Google Analytics یکی از بهترین ابزار معرفی شده توسط خود گوگل ست.

۷. رپورتاژ | آموزش و اخبار با چاشنی بازاریابی

مخاطبین را مانند ربات تصور نکنید! آن ها تفاوت یک محتوای بازاریابی، خبری و یا آموزشی را ابه سرعت تشخیص میدهند و میشود گفت محتوایی که برای آن ها ارزشی ایجاد نکند( مانند اکثر ریپورتاژ ها با مضمون بازاریابی) حتی مطالعه نخواهند کرد. راهکار چیست؟ انتشار ریپورتاژ ۲ اصول کلی دارد:

۱. چگونه نوشته شود؟

نکات و اصول زیادی برای یک ریپورتاژ جذاب که به درد مخاطب خورده و در این حین بازاریابی برند شما را نیز کرده باشد؛ ما در مطالب آموزشی به نحوه نوشتن یک ریپورتاژ درست صحبت کرده ایم. اما به طور کلی، رعایت ۲ نکته لازم ست: اول آنکه سعی شود با ارائه اطلاعاتی مفید و ارزشمند مخاطب را جذب کنیم چرا که او نیز در حال خرج کردن مهمترین سرمایه خود یعنی زمان ست. و دوم آنکه نکته اول را فراموش نکنیم! توصیه میشود کلیت یک ریپورتاژ ۹۰ درصد آموزشی و تنها ۱۰ درصد بازاریابی باشد.

۲. کجا انتشار پیدا کند؟

شما سایتی را که میخواهید در آن ریپورتاژ انتشار دهد، باید بررسی کرده باشید مهمترین نکته در این زمینه نیز، مخاطبین آن سایت ست. اگر ریپورتاژی برای خرید ماشین لباسشویی در سایتی با محتوای اخبار سیاسی انتشار یابد، بازه خوبی نخواهد داشت.

۸. بازاریابی پیامکی | در جیب مخاطب باشیم!

یکی از بهترین ابزار ها برای کسب و کار های نوپا که در شروع کار قصد گسترش شرکت و افزایش اعتبار خود را دارند. متاسفانه در سال های اخیر به دلیل استفاده غیر اصولی و نادرست این شیوه، بازخورد خوبی توسط این روش برای خیلی از کسب و کار ها دریافت نشده و این باور رایج و غلط شکل گرفته که این روش بازخورد خوبی ندارد؛ درحالی که چنین نیستو یکی از بهترین ابزار های تعامل و ارتباط با مشتری همین بازاریابی پیامکی ست، به شرط آنکه طبق اصول انجام شود. شما با این روش میتوانید همواره در کنار مخاطب خود باشید.

۹. ایمیل مارکتینگ | همواره به یادتان هستیم

برایتان پیش آمده ایمیلی از یک شرکت مبنی با لحنی بسیار دوستانه برای اطلاع از تخفیف ها یا خدمات جدید برای شما ارسال شده باشد؟ یا اطلاعات و آموزش و نکات خوبی را در قالب ایمیل به شما ارائه داده باشند؟ این موارد از جمله مواردی ست که بازاریابی ایمیلی به درستی انجام شده و هدف آن پر کردن inbox ایمیل های مخاطبین نیست! یک ایمیل مارکتینگ درست میتواند حس احترام و اعتبار زیادی نسبت به شما در مخاطبتان ایجاد کند و شما برای او ارزش آفرینی کرده باشید.

بازاریابی دیجیتال را به نبض مارکتینگ بسپارید!

آژانس خلاقیت نبض مارکتینگ با در اختیار داشتن کارشناسان مجرب در حوزه دیجیتال مارکتینگ با تمرکز بر سئو سایت، طراحی سایت، مدیریت شبکه های اجتماعی، تبلیغات گوگل و برندینگ، افتخار کسب رضایت اکثریت کارفرمایان در پروژه ها را داشته و بهترین خدمات دیجیتال مارکتینگ متناسب با کسب و کار شما را ارائه میدهد.

دیجیتال مارکتر خوب | متخصص دیجیتال مارکتینگ کیست؟

دقت کرده اید که آژانس های زیادی برای دیجیتال مارکتینگ شکل گرفته و هر کدام نیز ادعای بهترین بودن را دارند؟ در میان این شرکت ها یا افراد و متخصصین، چطور می توان متخصص بازاریابی دیجیتال خوب را تشخصی داد و با آن همکاری داشت؟ در ادامه نکاتی را برایتان خواهیم گفت که به راحتی بتوانید دیجیتال مارکتر خوب را تشخیص دهید. همچنین به طور کامل در صفحه دیجیتال مارکتر کیست و چه خصوصیاتی باعث تمایز او می شود در این باره صحبت کرده ایم.

وظایف کارشناس بازاریابی دیجیتال

نقش اصلی یک استراتژیست یا متخصص بازاریابی دیجیتال این است که در مورد برند، در فضای دیجیتال صحبت کند. همچنین او وظیفه مدیریت کلیه کمپین های بازاریابی شرکتی که او و محصولاتش را تبلیغ می‌کند، دارد.یک دیجیتال مارکتر نقش مهمی درافزایش آگاهی از نام تجاری شرکت،به فضای دیجیتال برای هدایت ترافیک و دستیابی به مشتریان را نیز دارا است.

علاوه براین او با استفاده از ابزار تجزیه و تحلیل وب،برای اندازه گیری میزان بازدید از وب سایت ،به منظور بهینه سازی کمپین های بازاریابی،ایمیل مارکتینگ،رسانه های اجتماعی و نمایش تبلیغات،به شناسایی و ارزیابی فناوری های جدید دیجیتالی کمک می‌کند.

آژانس های دیجیتال مارکتینگ

در کنار دیجیتال مارکتر ها و کارشناسان بازاریابی دیجیتال، شرکت ها و آژانس هایی هستند که خدمات دیجیتال مارکتینگ را با تضمین و کیفیت معمولا بسیار بهتری نسبت به افراد ارائه میدهند؛ چرا که در این شرکت ها یک تیم به همراه چندین کارشناس مشغول فعالیت بر روی پروژه شما خواهند بود. در واقع میتوان گفت شرکت های دیجیتال مارکتینگ، برای راحت تر شدن و اطمینان شما نسبت به پروژه دیجیتال مارکتینگ وجود دارند تا با تضمین بیشتری وارد این عرصه شوید.

آژانس های زیادی در این عرصه ورود کرده اند و یکی از بهترین راه های بررسی آن ها، بررسی نمونه کار های موفق آن هاست. در صفحه بهترین شرکت دیجیتال مارکتینگ در تهران، به طور کامل به بررسی شرکت ها و ملاک های تشخیص بهترین شرکت پرداختیم؛ میتوانید از این اطلاعات برای تصمیم گیری بهتر بهره ببرید. ما در کنار شما خواهیم بود.

مشاوره دیجیتال مارکتینگ | آنالیز حرفه ای کسب و کار

نمیدانم چقدر با آشپزی کردن آشنایی دارید، اما تقریبا همه ما در ابتدای یادگیری یا از افراد با تجربه تر و یا از روی دستور پخت اقدام به آشپزی کرده ایم و یا با آزمون و خطا آن را فرا گرفته ایم؛ حال که در ابتدای مسیر دیجیتال مارکتینگ هستید نیز چون صحبت در مورد کسب و کار شماست پس ریسک کردن و آزمون خطا کردن شاید راهکار چندان مناسبی نباشد؛ بهترین کار، مشاوره دیجیتال مارکتینگ با متخصص این حوزه و فراگیری آن ست. به طور کلی مد نظر داشتن ۳ عامل در این مرحله اساسی خواهد بود.

قرارداد بازاریابی دیجیتال

با توجه به اهمیت بالای موضوع بازاریابی دیجیتال، در همکاری برای داشتن اطمینان خاطر و پیشگیری از هرگونه سؤ برداشت برای هردو طرف، عقد قرارداد یکی از لازمه ها و پیشنیاز ها خواهد بود. برای دانستن نکات آن، مطلب قرارداد دیجیتال مارکتینگ میتواند برایتان مفید واقع شود. حتما آن را مطالعه کنید.

آنالیز و ارزیابی پیوسته مخاطب و رقیب

همان طور که اشاره کردیم، یکی از فعالیت هایی که در تمامی مراحل بازاریابی دیجیتال در حال انجام باید باشد، آنالیز و تحلیل و بررسی پیوسته س؛ این آنالیز میتواند روی مخاطبین باشد برای درک نیاز و رفتار و هدف کاربر و انتخاب هوشمندانه جامعه هدف، یا بر روی رقبای کسب و کار شما باشد برای تعیین استراتژی مارکتینگ و جلو زدن از رقبای شما.

با چه کسی مشاوره کنیم؟

انتخاب شیوه و ابزار مارکتینگ شما ، یک تصمیم بسیار مهم ست و نمیتوان در آن کوتاهی کرد؛ برای مشاوره دیجیتال مارکتینگ انتخاب شرکت سئو و دیجیتال مارکتینگ یا کارشناس مناسب، یکی از مهمترین مسائل خواهد بود.

سوالات متداول کاربران در مورد دیجیتال مارکتینگ

به توصیه DMA میتوانید برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ، چنین مسیری رو طی کنید:
• اصول دیجیتال مارکتینگ
• کار با CMS هایی مانند وردپرس
• بازاریابی محتوایی
• سئو سایت
• بازاریابی در شبکه های اجتماعی
• ایمیل مارکتینگ
• گوگل ادز
• تجزیه و تحلیل اطلاعات با گوگل آنالیتیکس
• طراحی کمپین های تبلیغاتی
• استراتژی دیجیتال مارکتینگ
• قیمت گذاری و تخفیف
• دیجیتال مارکتینگ پیشرفته

برای یادگیری این موارد یکی از منابع، استفاده از وبلاگ نبض مارکتینگ خواهد بود.

برای بررسی دیجیتال مارکتر ها یا آژانس های دیجیتال مارکتینگ، رعایت ۲ نکته میتواند کمکتان کند: اول آنکه نمونه کار های موفق را ملاک انتخاب و بررسی قرار دهید. دو اینکه مهمترین توانایی یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ، تجزیه و تحلیل در کنار تعامل موثر با شما و مخاطب ست.

با توجه به ابزار های مورد نیاز شما در بازاریابی دیجیتال، هزینه ها متفاوت خواهد بود؛ برای مثال ممکن ست شما در شروع فقط به طراحی سایت و سئو نیاز داشته باشید، در این صورت پکیج های سئو برایتان کافی خواهد بود. در صورتی که نیاز به سوشیال مدیا و تبلیغات اینترنتی نیز داشته باشید، از پکیج های کامل تر میتوانید استفاده کنید

۳ پاسخ

    1. سلام خدمت شما دوست عزیز ☺
      میتونید برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ، چنین مسیری رو طی کنید:
      • اصول دیجیتال مارکتینگ
      • کار با CMS هایی مانند وردپرس
      • بازاریابی محتوایی
      • سئو سایت
      • بازاریابی در شبکه های اجتماعی
      • ایمیل مارکتینگ
      • گوگل ادز
      • تجزیه و تحلیل اطلاعات با گوگل آنالیتیکس
      • طراحی کمپین های تبلیغاتی
      • استراتژی دیجیتال مارکتینگ
      • قیمت گذاری و تخفیف
      • دیجیتال مارکتینگ پیشرفته

      برای یادگیری این موارد هم میتونید از وبلاگ نبض مارکتینگ استفاده کنید ??

  1. خیلی خوب بود! ولی خب تو ایران بازاریابی پیامکی و ایمیلی نتیجه خوبی نداشته … خود من هیچ توجهی بهشون ندارم وقتی برام ارسال میشن. روش درستش چیه که اون ها رو ابزار مفیدی میکنه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

popup

هـدیه ویـژه به مـدت محـدود

مشـاوره اختصاصـی سئـو "رایـگان"