call nabz

۰۲۱۸۸۹۴۸۹۱۷

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نمونۀ جامع قرارداد سئو
+ چک لیست

نکاتی که باید در بستن قرارداد سئو به آن‌ها توجه کنید

شرکت‌هایی که به نبض مارکتینگ اعتماد کرده‌اند

چرا به قراردادسئو نیاز داریم؟

تفاوتی ندارد که متخصص سئو باشید یا کارفرما، برای شروع همکاری در این حوزه، نیاز است قواعدی تنظیم شود که طرفین آن را قبول داشته و در طول پروژه به آن پایبند باشند. داشتن یک قرارداد سئو جامع و دقیق، مشکلات احتمالی در طول مسیر سئو را برطرف کرده و نحوه‌ی همکاری را در تمام مراحل شفاف می‌کند.

۵ نکته اساسی در عقد قرارداد سئو

ما در این بخش نکات باقی مونده رو سعی میکنیم براتون باز کنیم تا یک قرارداد اصولی و رسمی رو بتونید برای خودتون تدوین کنید.

۱. رسیدن به رتبه اول؟ اعتماد نکنید!

بارها به کارفرمایانی که قصد مقایسه داشتن و یا شنیده بودن که سئوکاری تعهد رسیدن به رتبه ۱ گوگل و افزایش ترافیک نجومی سایت را داشته، گفته ام که اعتماد نکنید! چنین چیزی ممکن ست ولی نه اونقدر که بابتش تضمین داده بشه و اصلا در حوزه بهینه سازی سایت، این امر از نظر ما غیرقانونیه! چون سئو مثل یک رقابته؛ رقبا شما دائما در حال بهبود و به روزرسانی مطالب و همگام سازی خودشون با چهارچوب های جدید گوگل هستند و هیچ سئو کار ماهر و با تجربه ای چنین قولی به شما نخواهد داد؛ به جای اون میشه رسیدن به صفحه اول گوگل رو انتخاب کرد.

پس:

به تعهد رساندن به رتبه ۱، اعتماد نکنید!

۲.قبل از هرکاری مشورت کنید!

هر آدم هوشمندی که به دنبال بهترین راه باشه و بخواد خطا هاش رو به حداقل برسونه، اولین کاری که بعد از مطالعه میکنه، مشورت با افراد با تجربه ست؛ جکما بنیانگذار شرکت علی بابا میگه:

از اشتباهات بقیه درس بگیرید!

انتخاب های درست و اشتباه  افراد در تجربیات اون ها نهفته ست؛ ولی بهترین فرد یا گروه برای مشاوره سئو چه کسانی هستند؟ خب باید به دنبال افرادی باشیم که تو این زمینه فعالیت داشتند و نه فعالیت کوتاه مدت! چون سئو فرآیندیه که بخش زیادیش تجربیه و یا سینه به سینه منتقل میشه.

۳.قیمت بالا یا پایین نشان دهنده کیفیت نیست!

کارفرمایان عزیز باید این نکته را در نظر بگیرند که اصولا فرآیند سئو، کارِ هزینه بری است. چه آن وقتی که قرار است یک متخصص سئو روی سایت صرف کند، چه محتوایی که باید از محتوانویسان خریداری شود و چه هزینه هایی که بابت ساخت و خرید بک لینک پرداخت میشوند، همه اینها نسبتا گران قیمت هستند. (با فرض کیفیت مناسب)

اما هزینه سئو بازه مشخصی با توجه به عملکرد شرکت یا شخص دارد که بیشتر از آن هم غیرمعقول ست؛ در چنین مواردی بهتر ست قرارداد سئو را به یک وکیل نشان دهید تا آن را بررسی کند؛ همچنین برای اطلاع از هزینه های سئو سایت در آژانس ما هم میتونید به صفحه قیمت سئو مراجعه کنید.

۴.نمونه کار های موفق، نشان دهنده کیفیت خدمات

با هر سئو کار یا شرکت سئو که خواستید صحبت کنید و مورد بررسی قرار دهید، نمونه کار های اون ها رو بررسی کنید. دقت کنید که تعداد بالای نمونه کار نشون دنده کیفیت بالای خدمات اون ها نیست! بلکه نمونه کار های موفق اون ها ضمانت کیفیت خدماتشون خواهد بود. ما در صفحه شرکت سئو، این موارد رو بیشتر بررسی کردیم و مشخصات شناخت بهترین شرکت رو براتون گفتیم. میتونید از این بخش استفاده کنید تا بهترین تصمیم رو بگیرید.

۵.هزینه ها را ناگهانی دریافت نکنید!

این بخش رو برای سئوکاران عزیز میگم:

هیچ وقت دریافت همه هزینه های سئو رو انتهای پروژه موکول نکنید!

متاسفانه بارها پیش اومده که با تحویل پروژه به کارفرما و تموم شدن قرارداد، موقع دریافت هزینه ها کارفرما شیطنتش گل کرده و در پرداخت مبلغ سئو کار را اذیت کرده ست. تا حدی که گاها حتی کار به شکایت و دادگاه کشیده و زمان زیادی رو از سئو کار گرفته و خب شما بهتر میدونید که زمان برای کارشناس سئو چقدر پارامتر مهمی در کار و زندگی اون شخص هست. پس در نوشتن قرارداد سئو، در بخش نحوه پرداخت حتما این رو لحاظ کنید تا با شیوه بهتری پرداخت ها به شما صورت بگیره.

چرا به قراردادسئو نیاز داریم؟

تفاوتی ندارد که متخصص سئو باشید یا کارفرما، برای شروع همکاری در این حوزه، نیاز است قواعدی تنظیم شود که طرفین آن را قبول داشته و در طول پروژه به آن پایبند باشند. داشتن یک قرارداد سئو جامع و دقیق، مشکلات احتمالی در طول مسیر سئو را برطرف کرده و نحوه‌ی همکاری را در تمام مراحل شفاف می‌کند.

۱.معرفی طرفین قرارداد سئو​

در ابتدای هر قرارداد باید طرفین قرارداد سئو به همراه جزئیات تماس و راه های ارتباطی و … معرفی شوند؛ دقت کنید که سایت کارفرما هم بخشی از طرفین قرارداد بوده و باید در این بخش ذکر شود.

مثال:

این قرارداد مابین آقا/خانم x و آقا/خانم y با موضوع بهینه سازی سایت برای موتور جستجو (SEO) نوشته میشود.

۲.تعهدات طرفین در قرارداد سئو

در این بخش باید هم تعهدات کارفرما و هم تعهدات مجری ذکر می شود تا شرح وظایف هر طرف مبهم نبوده و طرفین قرارداد سئو بدونن که چیکار باید بکنن و چه اطلاعاتی رو در اختیار میذارن و چه اطلاعاتی رو نه. قطعا در خدمات سئو خروج از این محدوده توسط کارفرما ممکنه به سئوکار ضرر برسونه و یا برعکس. بی مسئولیتی سئوکار ممکنه باعث ضرر رسیدن به کارفرما بشه؛ پس بهتره برای جلوگیری از این اتفاقات حتما این بخش با دقت نوشته بشه و برای اطمینان هم دکر بشه در صورتی که حالا به هر دلیلی اتفاق افتاد، چه تغییر در قرارداد سئو به وجود خواهد اومد.

احتمالا شما هم به دنبال نمونه قرارداد سئو هستید ولی کمی صبر کنید، اگر قرارداد دانلود شده حتی یک بند کمتر داشته باشد و نکات آن به درستی رعایت نشده باشد، میتواند در دست سودجویان، ضرر زیادی به شما تحمیل کند؛ پس ما در نبض مارکتینگ نمونه قرارداد را برایتان میگذاریم، هم هر بند را توضیح خواهیم داد که برای چیست و چرا حتما باید لحاظ شود.

از این بخش به بعد را با دقت بخوانید!

تعهدات مجری

در قدم بعدی، باید تعهد سئوکار ذکر شود. در این قدم باید به طور دقیق شرح داده شود که سئوکار چه کاری قرار است انجام دهد؟ به طور کلی قراردادهای سئو یکی از این ۳ تعهد را دارند:

محبوب ترین تعهد هم تعهد افزایش رتبه کلمات است. در این روش سئوکار بین ۱۰ تا چند ده کلمه کلیدی را مشخص کرده و متعهد میشود که ۴۰ تا ۶۰ درصد از این کلمات بعد از انتهای کار به صفحه اول رسیده باشند. البته برخی سئوکارها تعهد رساندن کلمات به لینک ۱ را میدهند!

به هیچ عنوان چنین تعهداتی را پیشنهاد نمیکنم!

تعهدات کارفرما

معمولا در این بخش اطلاعاتی که لازم ست در اختیار مجری قرارداده شود، وظایف تیم فنی حاضر برای سایت کارفرما، امکاناتی که لازم ست در اختیار مجری گذاشته شود و … ذکر میشوند.

این تعهدات در قرارداد سئو به چند نوع تقسیم میشوند؛ مثل:

مثال

۳.مدت قرارداد سئو و تایین مراحل و فاز های قرارداد

یکی از مهم ترین بخش های یک قرارداد سئو، تعهد زمانی است. در قدم سوم باید در قرارداد نوشته شود که تعهد نوشته شده در متن، تا چه مدت زمانی عملی میشود؟ مثلا اینکه ۳۰ کلمه کلیدی به صفحه اول برسند، تا ۶ ماه آینده عملی خواهد شد.

مثال:

مدت این قرارداد از تاریخ امضاء قرارداد بمدت ۱۸۰ روز کاری و مطابق با برنامه ذیل می باشد:

۴.مبلغ قرارداد سئو و نحوه پرداخت آن​

قرارداد های سئو  بنا به شیوه پرداخت به دو دسته تقسیم میشوند: ماهیانه و مرحله ای.

در این مرحله ابتدا باید تعیین کنید که کل مبلغ این قرارداد چقدر است؟ مثلا ممکن است توافق روی ۵۰ میلیون تومان برای عقد قرارداد بوده باشد. بعد از این بخش، نحوه پرداخت مشخص خواهد شد.

مثال:

پرداخت مرحله ای در قرارداد سئو

در این نوع قرارداد سئو با توجه به توافق طرفین، با فاز بندی های مشخص پرداخت ها صورت میگیرد.

پرداخت ماهیانه در قرارداد سئو

در این نوع قرارداد ذکر میشود که طبق قسط بندی توافق شده، کارفرما مبلغ کل قرارداد را به صورت ماهیانه به مجری پرداخت میکند.

کسور قانونی

هزینه هایی مانند مالیات، بیمه، تجهیزات و … در این بخش مشخص میشود که بر عهده کدام یک از طرفین خواهد بود.

۵.قوانین محرمانگی و عدم افشا در قرارداد سئو

نه در همه پروژه ها ولی در برخی از آن ها، اطلاعاتی در دست کارفرما و یا مجری محرمانه شمرده شده و افشا آن ممکن ست باعث ضرر رسیدن به هر یک از طرفین شود؛ در نتیجه در این بخش قرارداد سئو این دسته اطلاعات مشخص شده و جریمه افشا شدن آن و حقوق قانونی هر یک از طرفین نیز مشخص میشود؛

مثال:

۶.بند حل اختلاف در قرارداد سئو​

در طول روند پروژه به هر دلیلی ممکن ست در روند انجام تعهدات هر یک از طرفین مشکلی پیش بیاید؛ این بخش از قرارداد سئو مشخص میکند که چطور این حل اختلاف صورت بگیرد. در صورت اهمیت بالای پروژه میتوانید حل اختلاف را به مراجع قضایی و یا اتاق بازرگانی ایران بسپرید. در غیر این صورت میتوانید از طریق داوری توسط ۳ نفر نیز حل اختلاف را انجام دهید و در صورتی که ساده تر باشد، میتوان با مذاکره میان طرفین اختلاف را حل نمود.

مثال:

۷.تعداد مفاد و بندها

بهتر است در انتهای قرارداد تعداد بندهای نوشته شده را مشخص کنید تا دیگر کسی نتواند چیزی به متن اضافه کند.

مثلا:

مرحله بعد؟

تا اینجای کار کلیت نوشتن یک قرارداد اصولی رو یادگرفتید؛ ولی خب همونطور که خودتون هم متوجه شدید، داستان اینجا تموم نمیشه و نکاتی هست که برای قرارداد سئو باید حواسمون بهش باشه.

برای افزایش فروش در دنیای آنلاین از طریق سئو آماده هستید؟

نمونه قرارداد سئو

حالا که تمام این نکات رو میدونید ما برای اینکه کار شما راحتتر بشه یه نمونه قرارداد سئو رو برای دانلود براتون میزاریم تا زحمت بازنویسی دوباره بعضی بخش ها رو نداشته باشید و فقط بند ها و نکاتی که مدنظرتون هست رو بهش اضافه کنید.

سوالات متداول

سوالات متداول | FAQ

به طور کلی قراردادهای قانونی سئو و بهینه سازی سایت، بند ها و مفادی برای جلوگیری از هرگونه سؤ برداشت و کلاهبرداری داشته که ما به طور کامل به همراه نمونه قرارداد برای دانلود، این بندها را برایتان توضیح دادیم.

اگر شما هم به دنبال تدوین قرارداد سئو هستید، احتمالا فرد دنیا دیده و هوشمندی هستید که میداند در هر کاری، قرارداد پشتوانه ایمن سازی ارتباط و انجام تعهدات ست و در این زمانه، هر کاری اصول و شرایط خاص خودش را دارد؛ ممکن ست شما هم در گذشته با اعتماد به شخص اشتباه ضرر و زیان دیده باشید؛ داشتن یک قرارداد سئو اصولی، مانع از بروز هرگونه مشکل قانونی برای کارفرما یا مجری (کارشناس سئو) خواهد شد.

سئو فرآیندی زمان بر بوده و رش های آن با تغییر الگوریتم های گوگل و فعالیت رقبا پیوسته در حال تغییر ست؛ پس ضمانت رسیدن به رتبه ۱ امکان پذیر نیست و بهتر ست فریب چنین ضمانت هایی را نخورید.

نظرات شما برای ما ارزشمند است

۸ پاسخ

  1. سلام وقت بخیر
    اگر کارفرما و سئوکار در یک شهر نبودند برای عقد قرارداد سئو به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

    1. سلام وقتتون بخیر.
      به طور کلی موارد قرارداد سئو یکی هستش و با توجه به شرایط خاص کارفرما، الحاقیه هایی به قرارداد اضافه خواهد شد. برای ارتباط با کارشناسان ما و دریافت اطلاعات دقیق تر می توانید با شماره ۰۲۱۸۸۹۴۸۹۱۷ تماس حاصل فرمایید

    1. سلام دینا جان. امیدواریم حالت خوب باشه.
      برای بستن یک قرارداد سئو باید به نکات مختلفی توجه کنیم تا در نهایت بتونیم قرارداد منصفانه و صحیحی داشته باشیم. به همین جهت پیشنهاد می کنیم روی لینک دانلود قرارداد سئو کلیک کنی و موارد بستن یک قرارداد سئو استاندارد رو مطالعه کنی.

  2. بعد از بستن قرارداد سئو سایت، اگه کارفرما بخواد یک طرفه فسخ کنه باید ضرر کرد بده؟

    1. سلام آقای مشکاتی
      باید تمام فعالیت هایی که روی سایت صورت گرفته بررسی و پرداختی های کارفرما هم چک بشه. در آخر نیز براورد نتایج رو بدست بیازید و ضررو زیان مشخص می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

popup

هـدیه ویـژه به مـدت محـدود

مشـاوره اختصاصـی سئـو "رایـگان"