معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس سایت </h1 > فهرست مطالب مقدمه شاید بتوان گفت…


اگر برای لینک سازی داخلی سایت خودتان استراتژی ندارید، تبریک میگوییم! رتبه شما از آخر، اول میشود.
لینک سازی داخلی یک جا به جایی مستقیم از مبدا به مقصد است که با استفاده از آن، کاربر راحتتر و سریع تر به نتیجه دلخواه خود میرسد. استفاده از لینک های داخلی علاوه بر اینکه حرکت کاربران در سایت را هدفمند و بهینه می کند، در درک ارتباط محتوا و صفحات نیز توسط ربات های گوگل نقش بسیار زیادی دارد.
اما این جا به جایی مستقیم، چه تاثیری بر بهینه سازی سئو سایت دارد؟
در این مقاله به شما تکنیک هایی را میگوییم که با به کارگیری آنها، میتوانید سایت خود را همانند بمب منفجر کنید و در سئو سر و صدا راه بیندازید.
با ما همراه باشید!
لینک سازی داخلی یعنی استفاده از استراتژی که بتواند صفحهای از یک سایت را به صفحهای دیگر از همان سایت، متصل کند!
کاربران با استفاده از لینکهای داخلی و کلیک بر آنها، میتوانند به صفحههای مرتبط دسترسی داشته باشند.
همچنین ربات های گوگل، سریع تر و راحت تر صفحات جدید را پیدا میکنند.
سایت بدون استراتژی دقیق برای لینک سازی داخلی، مشابه با یک هزار توی گمراه کننده است که نه برای گوگل و نه برای افراد کارایی لازم را ندارد.
تمام لینک هایی که در منوی اصلی سایت، ساید بار، محتوای صفحه، بنرهای گرافیکی، فوتر، هدر و سایر بخش های صفحه قرار میگیرند بر درک ارتباط صفحات و تعیین مسیر حرکت کاربر تاثیر گذار بوده و از انواع لینک سازی داخلی محسوب میشوند.
هدف گوگل از لینک های داخلی، دسترسی راحت به محتوای جدید و درک یک صفحه در سایت است.
فرض کنید که شما یک محتوای جدیدی را تولید کردهاید، اما برای آن صفحه نه لینک سازی داخلی انجام دادهاید نه آن را در نقشهٔ سایت ثبت کردهاید؛ در این شرایط ربات های خزنده گوگل هرگز از وجود چنین صفحه ای مطلع نمی شوند و با انتشار این صفحه هیچ تغییری در جایگاه و ترافیک ورودی سایت مشاهده نمی کنیم.
در واقع گوگل همواره در جستجوی صفحات جدید است و تمام صفحاتی که توسط ربات های گوگل بررسی میشوند ایندکس خواهند شد. صفحات جدید زمانی توسط ربات های گوگل دیده می شوند که از صفحه ای ایندکس شده، لینکی به آنها وجود داشته باشد.
همچنین مهم ترین اهمیت لینک سازی داخلی این است که کاربر راحت تر و سریعتر به مطالب مرتبط دسترسی داشته باشد و میدانیم که راحتی کاربر برای گوگل بسیار مهم است.
۱. با لینک سازی داخلی، دسترسی کاربر به مطالب مرتبط سریعتر میشود، همین موضوع سبب میشود که کاربر مدت زمان بیشتری را در سایت شما بماند.
۲. لینک های داخلی میتوانند بخشی از قدرت صفحهها را به یکدیگر منتقل کنند. بنابراین ، اگر یک صفحه با رتبه پایین را به یک صفحه با رتبه بالا پیوند دهید، صفحه دوم می تواند برخی از اختیارات پیوند خود را به صفحه اول منتقل کند، و به آن کمک می کند رتبه بهتری داشته باشد.
۳. لینک سازی داخلی به گوگل کمک میکند تا از این طریق در سایت شما بخزد و سایت شما را درک کند. این مورد به نوبه خود به سئو و رتبه سایت شما در صفحات نتایج جستجوی گوگل کمک می کند.
یکی از مهمترین فضاها برای ایجاد لینک سازی و دسترسی به صفحات، منوی اصلی سایت است اما با قرار گرفتن لینک های زیاد در این بخش، تفکیک موضوعی و اهمیت آنها نسبت به یکدیگر قابل درک نخواهد بود.
برای لینک سازی داخلی دو تکنیک مهم را باید در نظر بگیریم:
اگر سایت شما شامل ۲ بخش اصلی و هر بخش دارای ۳ دسته باشد، نمیتوانید همه این دستهها را در منوی اصلی سایت نمایش دهید.
زیرا این عمل موجب میشود که همه آنها ارزش و اعتبار یکسانی نزد گوگل داشته باشند، در حالیکه بخشهای اصلی و برخی از زیردسته های شما، اولویت و اهمیت بیشتری دارند.
تکنیک جدا کردن بخشها کمک میکند تا لینک سازی داخلی فقط بین صفحاتی که از نظر موضوعی به هم مرتبط هستند، انجام شود.
در این روش در منوی اصلی سایت تنها به بخشهای اصلی لینک داده میشود و از صفحه هر بخش، لینک سازی داخلی به صفحات زیر دسته و محصولات و مقالات مرتبط با آن انجام میشود.
زمانیکه کاربر به یکی از این زیردسته ها وارد میشود در سایدبار یا محتوای صفحه به دسته مادر و دسته بندی های مرتبط با آن دسترسی خواهد داشت.
شما میتوانید در فرآیند لینک سازی، از درون متن برای دادن لینک به صفحات مرتبط استفاده کنید. اما باید بدانیم که به چه صورت؟
شما باید کلیدواژه صفحه مقصد را درون محتوای صفحه مبدا استفاده کنید و با استفاده از کلیدواژه، لینک سازی را انجام دهید. به آن کلیدواژهٔ استفاده شده درون محتوای صفحهٔ مبدا، انکرتکست میگویند.
فقط حواستان باشد که انکرتکست، فقط کلیدواژه اصلی ان محتوا نباید باشد، بلکه میتواند کلمه هایی مرتبط با آن کلمه کلیدی اصلی باشد.
با استفاده از انکرتکست های متنوع و همسو با کسب و کار خود، می توانید به درک گوگل و کاربران از هدف خود کمک بسیاری کنید، همچنین این کار باعث بهبود رتبهٔ سئو سایت می شود.
این ۳ نکته را حتما در نظر بگیرید!
تنها هدف این استراتژی، کمک به بهبود رتبه شما و رسیدن به صفحه اول گوگل می باشد. شما می توانید از تمام فرصت ها و از همه محتوای سایت خود که دارید، استفاده کنید تا ترافیک ارگانیک بیشتری را به صفحه اصلی خودتان ارجاع دهید.
باعث می شود که هر صفحه دسته بندی شما تبدیل به یک شبکه اطلاعاتی شود که کاربر می تواند با مشاهده مجدد آنها، اطلاعات جدید دریافت کند.
هر چه رقابت برای کلمه کلیدی مد نظر شما کمتر باشد، احتمال این که صفحه های شما رتبه بندی و تبدیل بهتری داشته باشد هم بهتر می شود. فقط باید مطمئن باشید که عبارات کلیدی پرجستجو هدف شما، کلماتی باشند که کاربر ها واقعا برای آن ها جستجو انجام دهند.
برای مثال، میتوانید از انکر تکست های لانگ تیل برای صفحات کم ارزشتر از صفحات اصلی استفاده کنید.
اگر در فرآیند لینک سازی داخلی مشکلاتی ایجاد شود، باعث میشود که این استراتژی به درستی انجام نشود. همین مورد باعث میشود که باعث بهبود رتبهٔ سئو نشود.
در این بخش ۵ مورد از رایج ترین مشکلاتی که در لینک سازی داخلی وجود دارد بررسی میشوند:
لینک شکسته این گونه است که اگر کاربر بر یکی از لینک های داخلی شما کلیک کند، با صفحهای بدون محتوا مواجه خواهد شد.
در این موقعیت، کاربر صفحهای با خطای ۴۰۴ را مشاهده خواهد کرد.
اما سوالی که پیش میآید این است که لینک های شکسته چگونه به وجود میآیند؟
– این سوال دو جواب دارد :
+ جواب اول : آدرس و URL صفحه ای را که به آن لینک دادهایم، تغییر دادهایم.
در این صورت وقتی کاربر بر روی آن لینک کلیک میکند با صفحهای خالی و همراه با خطای ۴۰۴ مواجه میشود.
+ جواب دوم : صفحهای را که به آن لینک دادهایم، حذف کردهایم.
مجددا وقتی کاربر بر روی لینک صفحه حذف شده کلیک میکند، خطای ۴۰۴ را مشاهده میکند.
– راه حل:
برای حل کردن این مشکل میتوانیم زمانی که آدرس صفحهای را تغییر میدهیم، لینک های داده شده به آن صفحه از صفحات دیگر را نیز تغییر دهیم. انجام این کار نیاز به شناسایی صفحات مبدا دارد.
همچنین برای صفحهای که حذف شده است هم میتوانیم صفحهای مرتبط با همان موضوع را جایگزین کنیم.
اگر شما محتوای یک صفحه از سایتتان را به صفحهای دیگر از سایت منتقل کنید، آدرس صفحهتان نیز تغییر میکند.
در این موقعیت اگر کاربر کلیدواژهٔ آن محتوا را جستجو کند، با صفحهای خالی و بدون محتوا (آدرس و URL) قبلی مواجه میشود.
برای جلوگیری از این مشکل باید لینک قبلی را به صفحه جدید با لینک جدید پیوند دهیم که به این عمل، ریدایرکت کردن آن صفحه گفته میشود.
اگر کاربر همان لینک قبلی را مشاهده کند، به سئو سایت ضربه بزرگی میخورد.
هنگامی که صفحهای را ریدایرکت می کنیم، باید لینک هایی که از صفحات دیگر به این صفحه لینک شده اند را اصلاح کنیم تا ربات های گوگل را در مسیرهای طولانی سرگردان نکنیم.
شما می توانید برای حل مشکلات سایت خود به استخدام سئوکار بپردازید و یا برای رفع چنین مشکلی؛ لینک های موجود از صفحات دیگر را بروزرسانی کرده و مستقیما به آدرس جدید صفحه ریدایرکت شده لینک کنید.
صفحات سایت ارزش های متفاوتی دارند. لازم نیست که برای صفحاتی که از ارزش و اهمیت کمتری برخوردار هستند، لینک داخلی زیادی برای آن انجام شود.
بجای صرف زمان و هزینه برای لینک سازی داخلی به صفحات کم اهمیت می توانیم ارزش و هزینه لازم را بین صفحات مهمتر استفاده کنیم.
در نتیجه به جای آنکه در صفحات خود به بخش هایی که اهمیت و ارزش پایینی دارند لینک سازی کنیم تنها به صفحاتی که کاملا مرتبط با موضوع این صفحه و اولویت اصلی ما برای کسب جایگاه در نتایج جستجو هستند لینک میدهیم.
هر چقدر که تعداد لینک های قرار گرفته در یک صفحه بیشتر باشد، اعتباری که به هر لینک و صفحه میرسد کمتر میشود. این موضوع به این دلیل است که ارزش و اعتبار صفحهٔ مبدا بین آن لینک ها تقسیم میشود.
بنابراین باید لینک سازی که انجام میشود، بین محتواهای مرتبط با هم انجام شود، زیرا اگر از نظر موضوعی با صفحهٔ مبدا در ارتباط نباشند ممکن است بر درک گوگل از مفهوم آن و جایگاهی که کسب کرده است تاثیر منفی داشته باشند.
لینک سازی بی هدف و زیاد از صفحات اصلی به سایر صفحات، موجب میشود که گوگل موضوع صفحه اصلی را درک نکند.
میتوانید این مشکل را با این دو راه، حل کنید:
-تعداد لینک های قرار گرفته در هر صفحه محدود باشد.
-تنها برای صفحاتی که از نظر موضوعی مرتبط با آن هستند لینک سازی کنید.
صفحاتی که فاقد هرگونه لینک سازی داخلی اند از نظر گوگل به عنوان صفحات یتیم یا Orphan page شناخته می شوند.
اگر شما محتوایی تولید کنید که از نظر کیفیتی بسیار خوب باشد، اما برای آن هیچ لینک سازی داخلی انجام نشده باشد، رتبه محتوا از نظر سئو از دست داده میشود.
به همان میزان که یک صفحه با لینک سازی زیاد و غیر مرتبط مشکل ایجاد میکند، یک صفحه که فاقد لینک سازی است نیز مشکل ایجاد خواهد کرد.
هنگامی که شما با استفاده از لینک سازی داخلی مطالب مرتبط را به هم ارتباط میدهید، باعث میشوید که کاربر با دسترسی به این مطالب مرتبط مدت زمان بیشتری را در سایت شما بگذراند و همین به گوگل نشان میدهد که شما توانسته اید، نظر کاربر را جلب کنید؛ بنابر این رتبهٔ سئو سایت شما بهبود میابد. همچنین برای جلب نظر کاربر و گوگل می توانید از طریق سفارش افزایش سئو سایت اقدام کنید. هنگامی که شما یک محتوای جدید تولید میکنید، با لینک سازی داخلی سبب میشوید که ربات های گوگل خیلی سریع تر از قبل، صفحه جدید سایت شما را بررسی و ایندکس کنند.
همهٔ این موارد سبب بهبود سئوی سایت شما میشوند.
اگر میخواهید که رتبهٔ سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل افزایش دهید و ترافیک بیشتری را برای سایتتان ایجاد کنید، باید لینک سازی داخلی انجام دهید. فرقی ندارد که سایت شما از چه نوعی باشد، برای سئو فروشگاه اینترنتی، سئو سایت پزشکی و سئو سایت شرکتی باید از همین روند مسیر را طی کنید.
همچنین این لینک سازی داخلی نباید بدون نظم و قاعده باشد، بلکه باید طبق استراتژی و اصول سئو پیش رود. با این روند است که میتوانید کسب و کار خود را گسترش دهید!
– دسته بندی و جدا کردن بخش ها
– استفاده از انکر تکست مناسب
– لینک دهی به صفحات جدید از صفحات پربازدید
۱.لینک داخلی شکسته یا internal broken links
۲.لینک داخلی به صفحه ریدایرکت شده
۳. لینک سازی زیاد به صفحات کم اهمیت
۴.صفحات مهم با لینک های داخلی زیاد
۵. صفحات فاقد لینک یا Orphan page
+ میتونی این مطلب رو با دوستات هم به اشتراک بذاری...
محتوای این بلاگ تایید شده است. تشکر از تیم تحریریه نبض مارکتینگ
+ ممکنه به این مطالب هم علاقهمند شی...
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس سایت </h1 > فهرست مطالب مقدمه شاید بتوان گفت…
تفاوت سئو سایت وردپرسی با php چیست؟cms آماده یا سایت برنامه نویسی شده؟
تفاوت سئو سایت وردپرسی با php </h1 > فهرست مطالب تمام کسب و کارها برای…
ابزارهای کاربردی گوگل که حتما باید آنها را بشناسید!
ابزارهای کاربردی گوگل که حتما باید آنها را بشناسید! فهرست مطالب گوگل یک موتور جستوجو…
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده </h1 > فهرست مطالب آنالیز سایت،…
گوگل تگ منیجر (google tag manager) چیست و چه کاربردی دارد؟
گوگل تگ منیجر (google tag manager) چیست و چه کاربردی دارد؟ فهرست مطالب مقدمه گوگل…
+ میتونی دیدگاهت رو با بقیه به اشتراک بذاری...
فعالیت این آژانس از سال ۱۳۹۴ شروع شده و تا به امروز نتایج گویای فعالیت درخشان ما و همکاران عزیزمون بوده.
دستهبندی مقالات
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت