همهی ما دورانی را بخاطر داریم که تقریبا هیچ کسب و کار اینترنتی وجود نداشت و کسب و کاری هم از اینترنت استفاده نمیکرد! همین چند سال پیش بود که شما برای دسترسی به کالا یا خدمات هر کسب و کار، باید به صورت حضوری به محل کارشان مراجعه میکردید! هر فروشندهای هم دوست داشت در شلوغترین خیابانهای شهر مغازه و شرکت داشته باشد! حتما میدانید چرا…؟
چون هرجا که مشتریها باشند، فروشندهها هم خیلی زود، خود را به همانجا میرسانند!
شاید دو دهه (یا حتی کمتر!) زمان برد تا تعداد زیادی از کسب و کارها متوجه شوند، دیگر دوره آن گذشته که مشتریها در کوچه و بازار قدم بزنند و به دنبال خرید وسایل مورد نیازشان باشند!
حالا تقریبا همه مردم ترجیح میدهند بجای آنکه یک بعد از ظهر کامل را صرف گشتن دنبال کفش دلخواهشان کنند، روی مبل گرم و نرمشان لم بدهند و مادامی که استراحت میکنند، خریدهایشان را انجام دهند!
این از تنبلی نیست؛ از نبوغ آنهاست!
نبوغ هوشیاری؛ ذکاوت؛ جودت فکر اشاره به: روند استفاده از ایدههای نو برای حل مشکلات و روبرو شدن با چالشها. |
در این روش، مشتریها میتوانند با صرف کمترین انرژی، محصول مورد علاقهشان را انتخاب کرده و با یک کلیک، آن را با محصولات مشابه مقایسه کنند. سپس بدون ایستادن در صف پرداخت، تنها با وارد کردن اطلاعات حسابشان، هزینه را بپردازند و کالایی که میخواهند را دقیقا جلو درب منزلشان تحویل بگیرند!
حتی اگر هنوز مشتریهایی باشند که به صورت حضوری برای خرید مراجعه کنند، به احتمال زیاد برای پیدا کردن جایی که میخواهند از آن خرید کنند، از جستجو در اینترنت کمک میگیرند؛ و در نهایت سراغ کسی میروند که توانستند شناخت بیشتری از کسب و کارش داشته باشند!
پس شما به عنوان یک فروشنده کاربلد، باید بدانید امروزه مشتریهایتان کجا به دنبال شما هستند و در اولین فرصت برای تاسیس شعبه اینترنتی کسب و کارتان اقدام کنید!
همین اول بگذارید برایتان روشن کنیم که تعریف ما از محصول، هم کالا و هم خدمات را در بر میگیرد. (البته تعریف سایت متمم است، نه ما)
کسب و کارهای زیادی را میشناسیم که اعتقاد دارند محصولی که ارائه میدهند، هرکجای بازار که باشد، مشتری خود را پیدا میکند و احتیاج ندارد تا با روشهای روز دنیا منطبق شود!
چه ادعای درستی باشد چه نه، آنها رقبای زیادی دارند که تصمیم گرفتهاند سختی مسیر تغییر را بپذیرند و در ازای آن، یک فروشنده موفق باشند! پس بدیهی است که دیر یا زود در میدان مسابقه، فروشندگانی که میل به تغییر و رشد ندارند را پشت سرشان جا میگذارند…
با این اوصاف، بهتر است مقاومت نسبت به کسب و کار اینترنتی را کم کم کنار بگذاریم و با آن آشنا شویم!
طبق عادت همیشه نبض مارکتینگ، سعی میکنیم حتی سادهترین مفاهیم را هم برایتان تعریف کنیم تا به درک مشترکی از آن برسیم.
کسب و کار اینترنتی، به مشاغلی میگویند که تمام یا قسمتی از فعالیتهایشان را در بستر آنلاین انجام میدهند و این فعالیتها منجر به کسب درآمد از فضای اینترنت میشود.
مشاغل اینترنتی، هر روز بیش از پیش طرفدار پیدا میکنند و لازم است اگر کسب و کاری را اداره میکنید، در سریعترین زمان برای اینترنتی کردن آن اقدام کرده و اگر هنوز شغل آنلاینی ندارید، دست به کار شوید!
اگر از عموم مردم درباره مزیت کسب و کار آنلاین بپرسید، شاید یکی از سه مورد اول که اشاره میکنند، سادگی آن نسبت به کسب و کارهای دیگر است. بگذارید همین اول بگوییم که اصلا نباید به این گفته اطمینان کنید!
نکته مهم: موفقیت کسب و کار، در هیچ بستری ساده نیست! باید رویای ساده بودن راه اندازی و توسعه هر کسب و کار را دور بیندازید و عزم خود را برای مواجهه با چالشهای آن جزم کنید!
شما برای ورود و موفقیت در هر بازار، باید قوانینش را خوب درک کرده و آنها را در روند کارتان اعمال کنید. آن زمان است که میتوانید انتظار موفقیت داشته باشید!
در اینکه کسب و کار اینترنتی واجب و مفید است، هیچ شکی وجود ندارد! ولی راستش را بخواهید، ما نمیتوانیم بدون اینکه شما و حوزه کاریتان را بشناسیم بگوییم که اینترنتی شدن آن، تا چه اندازه برایتان سودده است! ما میتوانیم با گفتن مزایا و معایب قوانین حاکم بر دنیای اینترنت، به شما کمک کنیم تا میزان سوددهی آن را با توجه به شرایط منحصر به فرد خود و شغلتان تعیین کنید.
در اینجا لیستی تهیه شده است از نکاتی که باید قبل از ورود به هر کسب و کار اینترنتی با آن آشنا شوید و خوب و بدش را بدانید!
برای اینکه راحتتر بتوانید هر موضوع را درک کنید، اول مزایای آن کسب و کار را با عبارت “نیمه پر لیوان” و سپس معایب را با عبارت “نیمه خالی لیوان” برایتان مشخص کردیم. سپس در انتهای هر یک، پیشنهادی ارائه دادیم تا آن نیمه خالی را هم تا حدی پر کند!
شاید مهمترین مزیت کسب و کار اینترنتی، این است که هم در زمان راهاندازی و هم در زمان توسعه، نسبت به روشهای دیگر کم هزینهتر است. البته این مزیت بزرگ، مشکلاتی نیز به همراه دارد!
ما هم در نبض مارکتینگ مقالهای داریم که میتواند به شما کمک کند!
روش دیگر این است که با بررسی دقیق رقبا و البته کمی خلاقیت، برای کالا یا خدماتی که ارائه میدهید، یک ارزش افزوده ایجاد کنید! این ارزش، باید چیزی باشد که رقبای شما ارائه ندهند. مثلا میتوانید بعد از تحقیق درباره قیمتگذاری شرکتهای رقیب، یک قیمت مناسبتر برای محصولتان در نظر گرفته و کمی از حاشیه سودتان را به بهای نفوذ هرچه بیشتر در بازار از دست بدهید. شک نکنید که پشیمان نمیشوید!
شاید مهمترین مزیت کسب و کار اینترنتی، این است که هم در زمان راهاندازی و هم در زمان توسعه، نسبت به روشهای دیگر کم هزینهتر است. البته این مزیت بزرگ، مشکلاتی نیز به همراه دارد!
بگذارید با یک مثال برایتان توضیح بدهیم. تصور کنید بعد از تحلیل بازار، متوجه شدید مشتریهای زیادی در شیراز دارید. بجای اینکه یک شعبه از شرکتتان در شیراز تاسیس کنید، میتوانید با استفاده از کلمه کلیدی “شیراز” در محتواهایتان، کاری کنید که وقتی کسی محصول شما را با کلمه “شیراز” یا “در شیراز” سرچ میکند، شما جزو نتایج اول باشید. خیلی جالب است. نه؟
به طور مثال کافه استارباکس! ممکن است شما در کشور خودتان نتوانید از این قهوه استفاده کنید! اما اسم آن برند در ذهن تان هست و شاید اگر یک روز مسافرتی رفتید و کسی از شما پرسید برای قهوه میتوانیم به کجا برویم؟ بدون تامل بگویید: استارباکس.
برای تولید محتوایی که از نظر موتورهای جستجوی گوگل مطلوب باشد، نیاز دارید تا این کار را به متخصص سئو یا متخصص تولید محتوا بسپارید. با رعایت اصول سئو در محتوا و البته صرف کمی وقت و خلاقیت، همان موتورهای جستجو، عامل موفقیت شما خواهند شد! میپرسید چرا؟ مقاله سئو محتوا را بخوانید!
اگر هم یک قدم جلوتر هستید و ارزش سئو در دیده شدن وبسایتتان را میدانید، راه حل پیشنهادی ما بدون شک این است که خیلی سریع تلفنتان را برداشته و با یک متخصص سئو درباره سایتتان مشورت کنید.
البته یک راه پیشنهادی سادهتر از همهی اینها هم وجود دارد! فرم زیر را پر کنید تا متخصصین نبض مارکتینگ، خودشان با شما تماس بگیرند و به صورت رایگان، درباره وب سایتتان به شما مشورت بدهند.
شما میتوانید درباره هرکدام تحقیق کرده و هرکدام بیشتر مناسب کسب و کارتان بود را انتخاب کنید.
خب! حالا که دید خوبی از اینترنتی کردن کسب و کار پیدا کردید، و معایب و مزایای مشاغل آنلاین را متوجه شدید، همه چیز برای شروع راه اندازی شعبه آنلاین کسب و کارتان آماده است! وقت آن است که ببینیم مراحل آن چیست.
باید سراغ مقاله مراحل راه اندازی یک کسب و کار آنلاین برویم!
شغلهای زیادی هست که اگر انتخاب کنید، در آن با چالشهای کمی رو به رو خواهید شد! حتی شاید بتوانید جایی استخدام شوید که هنوز خیلی با اینترنت سر و کار ندارند. ولی بگذارید مطمئنتان کنیم داشتن یک کسب و کار موفق، یکی از آن شغلها نیست!
با رشد پرسرعت بازار، برای اینکه یک کسب و کار موفق باشیم باید در جریان اخبار جدید بوده و در کنار آن، همیشه برای تغییر آماده باشیم!
امروز نیاز است برای برندتان سایت طراحی کنید و شاید فردا شرکت شما آماده شد تا صفحات مجازیاش را راهاندازی کنید! حتی شاید به زودی لازم بود به فکر طراحی یک اپلیکیشن برای کارتان بیفتید!
نکته مهم: همیشه باید برای تغییرات مثبت و رو به جلو آماده باشید!
با این روحیه، تضمین میکنیم که هیچگاه در کسب و کارهایتان، شکست نخواهید خورد!
سوالات متداول
به مشاغلی میگویند که تمام یا قسمتی از فعالیتهایشان را در بستر آنلاین انجام میدهند و این فعالیتها، منجر به کسب درآمد از فضای اینترنت میشود.
موفقیت کسب و کار، در هیچ بستری ساده نیست! باید رویای ساده بودن راه اندازی و توسعه هر کسب و کار را دور بیندازید و عزم خود را برای مواجهه با چالشهای آن جزم کنید!
برای اینکار راههای زیادی وجود دارد. یک روش مهم برای دیده شدن وبسایت کسب و کارتان در فضای اینترنت، سئو کردن سایت است.
محتوای این بلاگ توسط کارشناسان تایید شده است.
با تشکر از شما برای زمانی که صرف مطالعه این محتوا کردید.
تیم تولید محتوا | آژانس خلاقیت نبض مارکتینگ
مطالعه بیشتر
02188948917
09390724676