SEO سایت، راه حل نهایی برای فروش اینترنتی موفق از سایت کسب و کارتان
شرکتهایی که به نبض مارکتینگ اعتماد کردهاند
صفر تا صد سئو خود را به ما بسپارید. نبض مارکتینگ با بیش از ۸ سال سابقه در حوزه دیجیتال مارکتینگ، بهترین متخصصان سئو را برای سایت شما انتخاب کرده است.
فعالیت در حوزه کسبوکارهای آنلاین، کموبیش شباهتهایی به بازار سنتی دارد. همه ما بهخوبی میدانیم، مغازهای در بازار بهترین فروش را دارد که در جای خوبی قرار گرفته باشد. به عبارتی، اگر مغازهای در معرض دید تعداد افراد بیشتری باشد نسبت به مغازهای دورافتاده که بازدیدکنندهای ندارد؛ فروش بیشتری دارد. اما برای فروشندگان آنلاین که فروششان از طریق سایت انجام میشود چطور؟ اینجاست که سئو وارد کار میشود.
رتبه بالاتر در گوگل
جذب ترافیک هدفمند
پیشی گرفتن از رقبا
افزایش فروش
توسعه کسب و کار
کاهش هزینه تبلیغات
زمان لازم برای دیدن نتایج سئو و بهبود رتبه وبسایت شما در موتورهای جستجو کاملاً متغیر است و به عوامل بسیاری بستگی دارد؛ از جمله، میزان فعالیت رقبا، حوزۀ فعالیت و تعداد رقبا. اگر در یک بازار پر رقابت هستید، طبیعتا زمان لازم برای به نتیجه رسیدن بیشتر خواهد بود. همچنین شما عزیزان باید به این نکته توجه داشته باشید که سئو وبسایت یک فرآیند مستمر است و بهتر است به طور منظم و دوره ای به بهبود و بهبود رتبه سایت خود بپردازید.
آژانس خلاقیت نبض مارکتینگ، خدمات سئو و بهینهسازی وبسایت را در قالب ۲ پکیج سئو پیشرفته و سئو پلاس ارائه می دهد.
“شما میتوانید خدمات سئو نبض مارکتینگ را به طور اقساطی دریافت کرده و هزینه آن را به طور ماهانه پرداخت کنید“
قیمت سئو سایت به مجموعهای از عوامل مختلف بستگی دارد که در طراحی و بهینهسازی سایت شما تاثیرگذار هستند. به دلیل اختلافات موجود در هر سفارش سئو، هزینههای سئو ممکن است در برخی موارد به صورت ماهیانه (اقساطی) محاسبه شود. در هر صورت، هزینه بهینه سازی وبسایت بستگی به نیازها و بودجه شما دارد.
تفاوتی نمیکند کلیدواژههای مناسب برای سئو سایت شما چیست؟ تیم ما با اهداف شما آشنا شده، رقبای شما را بررسی میکند و این اطلاعات را به یک استراتژی سئو منسجم و موثر تبدیل میکند.
۴ مرحله اساسی برای سئو کردن یک سایت وجود دارد.
مواردی که در پروپوزال رایگان نبض مارکتینگ مشاهده خواهید کرد:
برای دریافت قیمت کارشناسی شده رایگان، میتوانید فرم زیر را پر کنید:
مقاله سئو چیست برای چه کسانی نوشته شده است؟
تصور کنید در یک مهمانی دوستانه نشستهاید. موضوع بحث چیزی است که تا به حال اسمش را هم نشنیدهاید. پس برای اینکه از قافله عقب نمانید سریع تلفن همراه خود را برمیدارید، گوگل یا هر موتور جستجویی که دمدستتان باشد را باز کرده و شروع به جستجو میکنید. اکثر ما زمانی که به چیزی احتیاج پیدا میکنیم اولین کاری که به ذهنمان میرسد، مشورت کردن با گوگل است! این روزها موتورهای جستجو نقش پررنگی در زندگی ما ایفا میکنند.
اما مشکل اینجاست که ۱.۱۳ میلیارد وبسایت در دنیا وجود دارد که برای به دست آوردن رتبههای برتر گوگل با هم رقابت میکنند. برای اینکه برندۀ این رقابت باشیم به یک نیروی کمکی نیاز داریم. این جاست که سئو وارد میدان میشود و به شما کمک میکند که از بین تمام وبسایتها دیده شوید.
سئو مخفف کلمۀ Search Engine Optimization به معنی بهینهسازی برای موتورهای جستجو است. به زبان سادهتر به هر کاری که سایت شما را به رتبههای برتر گوگل برساند، سئو میگویند. قرار گرفتن در رتبههای برتر گوگل باعث میشود افراد بیشتری سایت شما را ببینند و در نتیجه شانس فروش شما افزایش پیدا کند.
سئو یعنی با بهترین و مرتبطترین محتوای ممکن جواب سوال مخاطبانمان را بدهیم و کاری کنیم که از بودن در سایت ما لذت ببرند. هر چه کاربران بیشتری از سایت ما راضی باشند، اعتماد گوگل به سایت ما بیشتر شده و رتبههای بهتری به سایت ما میدهد.
خانوادهای را تصور کنید که سه پسر به نامهای سعید، سیاوش و سینا دارند. سعید از آن پسرهای خوب روزگار است. از همانهایی که تمام محل او را بر فرق سر بچههای خود میکوبند و به آنها میگویند که ای کاش یکم شبیه او میشدید! سعید نهتنها همزمان درس میخواند و کار میکند، بلکه در کارهای خانه هم به مادرش کمک میکند!
پسر دوم خانواده سیاوش است. سعید و سیاوش دو نقطۀ مقابل یکدیگرند. هرچقدر که آن یکی سر به زیر و پاک است این یکی همش در فکر دور زدن اطرافیانش است. از هیچ فرصتی برای دروغ و تقلب دریغ نمیکند. خلاصه که گنجشک را رنگ کرده و جای قناری میفروشد!
و اما سینا! پسر سوم خانواده. سینا نه مانند سعید سر به زیر است و نه مانند سیاوش به فکر دور زدن خانواده. هیچ گاه بر روی خط قرمزهای خانواده پا نمیگذارد ولی تا جایی که کسی متوجه چیزی نشود شیطنتهای خودش را هم دارد.
انواع سئو هم درست مثل سه پسر این خانواده هستند. سعید شبیه سئو کلاه سفید، سیاوش شبیه سئو کلاه سیاه و سینا شبیه سئو کلاه خاکستری زندگی میکند. در ادامه بیشتر با این سه نوع آشنا میشویم.
سئوی کلاه سفید به معنای پیروی از قوانین موتورهای جستجو است. در این روش شما فقط از تکنیکهای اخلاقی استفاده کرده و از دستورالعملهای موتور جستجو پیروی میکنید. در این روش دور زدن مخاطب و سوءاستفاده از نقطه ضغفهای موتورهای جستجو ممنوع است.
سئوی کلاه سیاه به معنای استفاده از روشهای خطرناک است. در این روش ما قوانین گوگل را زیر پا گذاشته و از نقطهضعفهایش برای رتبه گرفتن سوءاستفاده میکنیم. اگر بخواهیم راستش را بگوییم این تکنیکها میتوانند جواب بدهند. اما تا کی؟ تا وقتی که گوگل دست ما را بخواند، الگوریتمهای خود را عوض کند و وبسایت ما را به قعر نتایج گوگل بیندازد! حتی شاید بدتر از جایی که قبلا بودهایم.
به هر حال هر انتخابی تاوانی هم در پیش دارد. اگر در استفاده از روشهای کلاه سیاه زیاده روی کنیم، ماجرا حتی میتواند تا جایی پیش رود که گوگل اقدامات دستی علیه وبسایت ما انجام دهد. آن موقع باید فاتحۀ وبسایت خود را خوانده و به فکر یک وبسایت جدید باشیم.
سئوی کلاه خاکستری ترکیبی از تکنیک کلاه سفید و کلاه خاکستری است. تکنیک کلاه خاکستری نه تکنیک کلاه سفید است و نه تکنیک کلاه سیاه؛ بلکه چیزی در میان این دو است. تکنیکی نیست که شما با کمال میل بخواهید درمورد آن به گوگل اطلاع دهید. تکنیکی هم نیست که گوگل بتواند به راحتی متوجه آن شود و به طور خودکار شما را بابت آن جریمه کند.
تکنیک کلاه خاکستری لزوما تکنیک بدی نیست اما هدف آن صرفا رتبه گرفتن در نتایج موتور جستجو است و در پشت آن نیت صادقانۀ کمک کردن به کاربران وجود ندارد!
هر کدام از تکنیک های سئو یک بخش از سایتتان را بهبود میدهند. نکتهای که وجود دارد این است که تکنیکهای سئو مکمل یکدیگرند؛ بنابراین شما نمیتوانید بگویید که من تنها این تکنیک را میخواهم و به فلان تکنیک نیازی ندارم. انجام دادن این تکنیکها همزمان با یکدیگر رتبۀ وبسایتتان را بهبود میدهد.
برخی از تکنیکهای سئو هستند که در داخل سایت انجام میشوند، به این تکنیکها سئوی داخلی میگویند. برای مثال شما باید در سایت خود محتوای باکیفیت بارگذاری کنید.
برخی از تکنیکهای سئو هستند که در خارج از سایت انجام میشوند، به این تکنیکها سئوی خارجی میگویند. برای مثال زمانی که شما از یک سایت دیگر میخواهید که در بخشی از محتوای صفحاتش لینک سایت شما را قرار دهد، یک تکنیک سئوی خارجی انجام دادهاید.
به بهبود بخش فنی سایت سئوی تکنیکال گفته میشود. یک خودرو علاوه بر ظاهر قشنگی که دارد، باید از لحاظ فنی هم وضعیت خوبی داشته باشد. سایتها هم به همین شکل هستند. باید از نظر فنی به آنها رسیدگی کرد.
تا به حال با سایتهایی مواجه شدهاید که جانمان را به لبمان میرسانند تا باز شوند؟ آنقدر که خسته میشویم و از خیر باز شدن آن سایت میگذریم. اینگونه سایتها «بهبود سرعت سایت» که یکی از مهمترین بخشهای سئوی تکنیکال است را رعایت نکردهاند. پ
سئو نه تنها کسبوکار آنلاین شما را بهبود میدهد، بلکه میتواند پای مشتریان بیشتری را به کسبوکار حضوری شما باز کند. بسیاری از افراد برای پیدا کردن رستوران، کافی شاپ و مرکز خرید مورد علاقهشان در گوگل جستوجو میکند؛ بنابراین اگر میخواهید برای این افراد در نتایج اول نمایش داده شوید، باید روی سئوی محلی وبسایت خود کار کنید.
اگر در ابتدای راه سئو هستید، چند حقیقت درمورد آن وجود دارد که باید بدانید! این حقایق به شما کمک میکنند بیشتر با سئو آشنا شوید و با دید باز درمورد آن تصمیم بگیرید. در این قسمت با پشت صحنۀ سئو آشنا میشویم.
اگر تنها هفتۀ اول سال را ورزش کنید و دیگر تا آخر سال ورزش نکنید آیا انتظار دارید که آن یک هفته ورزش تا انتهای سال شما را سالم، سرحال و روی فرم نگه دارد؟ واضح است که خیر! برای اینکه تا آخر سال بدنی سالم و متناسب داشته باشید باید ورزش کردن را به صورت مستمر ادامه دهید. سئو هم به همین صورت است.
افراد زیادی وجود دارند که فکر میکنند تنها به این خاطر که یک افزونۀ سئو نصب کردهاند یا چند صفحه از وبسایت خود را بهینه کردهاند، دیگر نیازی به سئو ندارند و کار را تمام شده میدانند! سپس مینشینند و منتظر میمانند که خیلِ عظیم طرفدارانشان وارد وب سایتشان شوند. متاسفانه این اتفاق هرگز نمیافتد و آنها ناامیدتر از همیشه، تقصیر را گردن سئو میاندازند!
در صورتی که از همان ابتدا مشکل از سئو نبوده، بلکه مشکل از رویکردی که نسبت به آن داشتهاند بوده است. برای اینکه به نتیجه برسید و این نتیجه را حفظ کنید، باید تلاش کنید و مهمتر از آن اینکه در تلاش کردن مداومت داشته باشید. مثال ورزش کردن را هیچگاه از یاد نبرید!
هیچگاه فراموش نکنید که پایه و ستون هر کسبوکاری محصولات و خدماتی است که ارائه میدهد. پس اگر از کیفیت و یا قیمت محصولات و خدمات خود مطمئن نیستید، از سئو انتظار معجزه نداشته باشید. سئو تنها کسبوکار شما را با هر ویژگی خوب و بدی که دارد در معرض دید افراد بیشتر قرار میدهد. بنابراین اگر افراد زیادی از کسبوکار شما بازدید میکنند اما آنقدر که باید فروش ندارید، بهتر است یک بار دیگر استراتژی کسبوکار خود را بررسی کنید.
هرچه بیشتر مخاطبان هدف خود را درک کنید (مشتریان، خوانندگان سایت و مشترکان) خلق یک استراتژی سئوی موفق برای شما راحتتر میشود. اما چرا؟ چون هر چه بیشتر مخاطبان هدف خود را بشناسید، بهتر میتوانید تشخیص دهید که به چه چیزی نیاز دارند و همان را در اختیارشان قرار میدهید. اینگونه هم در نگاه گوگل و هم در نگاه مخاطبانتان به یک منبع قابل اعتماد تبدیل میشوید.
در این قسمت فهمیدیم که سئو چه چیزی هست! در قسمت بعدی یاد میگیریم که سئو چه چیزی نیست!
همیشه تصورات اشتباه، کار دست انسانها میدهند و برداشت اشتباه از وقایع مشکلات زیادی را برای ما به وجود میآورند. اینجاست که شروع میکنیم و در ذهن خود وقایع را آنطور که دلمان میخواهد میبافیم؛ در صورتی که واقعیت، از تصورات ما فرسنگها فاصله دارد. در مورد سئو هم مثل هر چیز دیگری یک سری سوءتفاهمات وجود دارد که صلاح دیدیم در این قسمت در مورد رایجترینهایشان توضیح دهیم.
به قول سهراب چشمها را باید شست جور دیگر باید دید! هدف ما در این قسمت این است که به شما کمک کنیم، با دید واقعبینانهتری به این نوع بازاریابی نگاه کنید.
امروزه بدون محتوا، جذب مشتریان و فروش به آنها تقریباً غیرممکن است. سایتهایی که انتشار محتوا را متوقف میکنند، با افت شدید در ترافیک ارگانیک، سرنخ و نرخ تبدیل مواجه میشوند. اما این موضوع به آن معنا نیست که بازاریابی محتوایی به تنهایی میتواند جای تمام شیوههای بازاریابی دیجیتال را بگیرد، و آب هم از آب تکان نخورد!
حقیقت این است که هر محتوایی احتیاج به بهینه شدن دارد و این بهینه شدن توسط سئو انجام میشود. اما منظورمان از بهینهسازی محتوا دقیقا چیست؟ بیایید تا با چند مثال برایتان بگوییم:
میتوانیم این لیست را تا فردا صبح ادامه دهیم! جای تعجب ندارد که حتی حرفهایترین بازاریابان محتوا نیز به متخصصان سئو برای بهینهسازی محتوا نیاز دارند. خوب نوشتن مهم است. خیلی هم مهم است؛ اما اغلب بازاریابان محتوا درکی از نحوۀ کار موتورهای جستجو ندارند.
به همین دلیل آنها محتواهای شگفتانگیزی تولید میکنند که هیچکس آنها را نمیخواند! چرا؟ چون هیچکس کس نمیتواند آنها را در گوگل پیدا کند. بنابراین سئو بدون محتوا، و محتوا بدون سئو، هر دو بی معنیاند!
قبل از اینکه توضیح دهیم که چرا سئو تنها مربوط به لینکسازی نیست، بهتر است ابتدا توضیح دهیم که اصلا لینک سازی یعنی چه؟ تا به حال برایتان پیش آمده که آنقدر از یک محصول، خدمت، مکان و خلاصه هر چیز دیگری راضی باشید که آن را به دیگران هم معرفی کنید؟
اگر این کار را انجام دادهاید، باید بگویم که همین کار ساده یک نمونه لینکسازی در دنیای واقعی بوده است. حالا برمیگردیم به دنیای سئو! زمانی که یک وبسایت در بخشی از صفحات سایت خود لینک سایت دیگری را قرار میدهد، یعنی محتوای آن سایت را تایید کرده است و بنابراین یک نمونه لینکسازی انجام گرفته است.
یکی از نشانههایی که گوگل با استفاده از آن میزان اعتبار سایت شما را میسنجد، تعداد لینکهایی است که به سایت شما اشاره میکنند. هرچه یک وبسایت لینکهای بیشتری گرفته باشد یعنی تعداد افراد بیشتری آن را معرفی کرده و گوگل هم اعتبار بیشتری به آن میدهد.
تا اینجا همه چیز سر جایش است. اما سوءتفاهم زمانی به وجود میآید که به تاثیر لینک سازی در سئو بیش از حد بها داده میشود. بسیاری از صاحبان وب سایت در مورد سئو اینگونه فکر میکنند: هزینۀ خرید بک لینکهای مناسب را میپردازند، سپس سئوکاران وِرد مخصوص سئو را میخوانند و بوم! وبسایت آنها در ۱۰ رتبۀ برتر قرار میگیرد.
کسی نمیتواند اهمیت لینک سازی در سئو را نادیده بگیرد. اما هرچقدر هم که روی لینکسازی سایت خود کار کرده باشید، اگر از محتوای باکیفیت، ساختار مناسب و سرعت سایت خود غافل شده باشید، هنوز هم یک پای سئوی سایتتان میلنگد!
در سئو، شما برای کاربران گوگل ارزشی خلق میکنید، نیازی را از آنها رفع کرده و دردی را برایشان دوا میکنید و در ازای آن، گوگل وبسایت شما را در رتبههای برتر قرار میدهد. خیالتان راحت باشد. در هیچ کجای این داستان، خبری از گول زدن گوگل و یا هر کس دیگری نیست.
یک جمله رایج در بین سئوکاران وجود دارد: اگر میخواهید چیزی را پنهان کنید که دست کسی به آن نرسد، بهترین جا صفحۀ دوم به بعد گوگل است! اصلا اجازه بدهید از خود شما بپرسیم. تا به حال شده مطلبی را سرچ کنید و برای پیدا کردن نیازتان به صفحۀ دوم گوگل بروید؟ اصلا تا به حال گذرتان به صفحه دوم گوگل خورده است؟ به احتمال زیاد خیر!
کاربران شما هم به همین صورت هستند. تمام خریدها، تعاملات و اتفاقات خوب در صفحه اول گوگل اتفاق میافتد. اما میدانید چه چیزی از صفحه اول گوگل هم بهتر است؟ رتبههای اول گوگل! سه نتیجۀ اول صفحۀ اول موتور جستجو ۵۰ درصد از کل کلیکها را به خود اختصاص میدهند. جالب است بدانید که احتمال کلیک بر روی نتیجۀ اول موتور جستجو ۱۰ برابر بیشتر از نتیجۀ دهم است!
پس برای قرار گرفتن در دید مخاطبانمان باید در صفحۀ اول و ترجیحا نتایج اول موتور جستجو حضور داشته باشیم. اینجا جایی است که سئو وارد تصویر میشود و ما را به رتبههای برتر گوگل میرساند. رتبۀ بهتر یعنی ترافیک بیشتر، و ترافیک بیشتر یعنی مشتریان و آگاهی از برند بیشتر! بیتوجهی به سئو یعنی بیتوجهی به یکی از مهمترین کانالهای بازاریابی و واگذاری کامل آن به رقبا.
در قسمتهای قبل با مباحث تئوری سئو آشنا شدیم، در این قسمت میخواهیم کمی عملیتر با سئو آشنا شده و مراحل کلی سئوی سایت را بررسی کنیم.
همیشه یک طرح کلی، درک مسائل را برای ما آسانتر میکند. به همین دلیل در این قسمت یک نقشۀ کلی از مسیر سئوی سایت برای شما آوردهایم تا ذهنتان را برای ورود به مسیر سئو آماده کنیم. طبیعتا سئو یک مسئلۀ شخصیسازی شده است. بنابراین نمیتوان یک راه حل از پیش تعیین شده برای تمام سایتها ارائه داد. اما شما را با مسیر کلی سئو آشنا میکند.
هر مرحله را در دو بخش جداگانه برای شما توضیح دادهایم. در بخش اول با چرایی انجام آن مرحله از سئو آشنا میشویم و در بخش دوم با مراحل انجام آن.
قبل از انجام هر کاری، ابتدا باید وضعیت سایتی که قصد سئو کردنش را داریم به خوبی مورد کنکاش قرار دهیم؛ تا ایرادات آن مشخص شود. حالا که کموکاستیهای سایت مشخص شد، میتوانیم درمورد اقداماتی که لازم است انجام دهیم تصمیم بگیریم.
هدف اصلی از تدوین استراتژی سئو تعیین اهداف سئوی یک وبسایت است. اگر سئوی سایت شما وضعیت خوبی ندارد و در کلیدواژههای مربوط به خودتان در رتبههای برتر قرار ندارید، قدم اول این است که بدانید مشکل از کجاست. در این مرحله وضعیت سایت از جنبههای گوناگون بررسی شده و درمورد اهداف سایت تصمیمگیری میشود.
حالا که با فلسفۀ تعیین اهداف سئو آشنا شدیم، وقتش رسیده که ببینیم این کار در عمل چگونه انجام میشود.
در این مرحله تعداد، نوع و کیفیت محتواهایی که قبلا در سایت بارگذاری شده بررسی میشود.
در این قسمت وضعیت سئوی تکنیکال وبسایت را بررسی کرده و نقاط ضعف و قوت آن را پیدا میکنیم. در مرحلۀ بعد بیشتر با سئوی تکنیکال آشنا میشویم.
علاوه بر محتوا و سئوی تکنیکال، ظاهر سایت، هم از لحاظ زیبایی و ماهیت کسبوکار و هم از لحاظ تجربۀ کاربری بررسی میشود.
اگر سایت بهتازگی راهاندازی شده و تا به حال سئو نشده، نیاز نیست محتوا و سئوی تکنیکال را بررسی کنید. حقیقتا در این صورت چیزی برای بررسی کردن وجود ندارد.
بعد از بررسی سایت و مشخص کردن اهداف سئو، باید مشکلات فنی سایت را برطرف کنیم. برطرف کردن مشکلات فنی سایت بسیار مهم است. اما چرا؟ اجازه بدهید با یک مثال برایتان توضیح دهیم. یک خانه هرچقدر هم که خوب دکوراسیون شده باشد اما زیرساخت خوبی نداشته باشد، هیچ فایدهای ندارد!
به همین ترتیب یک سایت، هر چقدر محتوای خوبی داشته باشد، اما برای مثال سریع بارگذاری نشود، فایدهای برای کاربران نخواهد داشت.
سئو یک نوع هنر است. قبل از اینکه یک نقاش اثری هنری را خلق کند، ابتدا با استفاده از مادهای به نام جِسو بوم نقاشی را زیرسازی میکند. وقتی که جسو خشک شد، حالا بوم برای شروع نقاشی آماده است. سئوی تکنیکال هم حکم زیرسازی را برای سئو دارد. در واقع سئوی تکنیکال پایه و اساس هر کاری است که بعدها برای سئو انجام میدهید. خب حالا که نقاش یک بوم آماده برای نقاشی کردن دارد، وقت خلاقیت است.
وقتی که نوبت به سئوی تکنیکال میرسد خیلی از موارد وجود دارند که باید بررسی شوند. مواردی مانند:
بعد از اینکه ایرادات فنی سایت را برطرف کردیم، نوبت به محتوای درون سایت میرسد. اولین قدم در تولید محتوا هم، تحقیق کلمۀ کلیدی یا همان کیوُرد ریسرچ است.
اولویت اول ما در سئو این است که مطمئن شویم محتوایی که در اختیار مخاطب قرار میدهیم با چیزی که او واقعا میخواسته مرتبط است. چرا؟ چون اولویت اول گوگل نشان دادن محتوای مرتبط به مخاطبان است. برای این که بدانیم مخاطب ما به چه محتوایی نیاز دارد و در واقع چه کلیدواژههایی را سرچ میکند، به کیورد ریسرچ نیاز داریم.
حالا که با مفهوم کیورد ریسرچ آشنا شدیم، بهتر است ببیینم این کار در چه مراحلی انجام میشود.
مرحلۀ اول پیدا کردن تمام کلمات کلیدی مرتبط با کسبوکارمان است. اما سوال این است که چگونه کلمات کلیدی مرتبط با خود را پیدا کنیم؟
حالا کلمات کلیدی که پیدا کردهایم را براساس اولویتی که برایمان دارند، دسته بندی میکنیم.
در این مرحله تعیین میکنیم که کدام کلیدواژهها برای کسبوکار ما اصلی و کدام یک فرعی هستند. سپس سعی میکنیم بفهمیم قصد کاربر از جستجو کردن این کلیدواژهها چه بوده است.
ما در یک مقالۀ جداگانه بهطور کامل درمورد تحقیق کلمۀ کلیدی صحبت کردهایم. به شما پیشنهاد میکنیم این مقاله را بخوانید.
هدف سایت شما صحبت با مخاطبان هدفتان است. وقتی که میگوییم مخاطب هدف، منظورمان مشتریان بالقوۀ کسبوکارتان است. تحقیق کردن درمورد وضعیت جمعیت شناختی مخاطبانتان، به شما هزاران اطلاعات مفید میدهد. برای مثال اینکه آنها زمانی که به چیزی در اطراف خود نیاز دارند، چه چیزی را سرچ میکنند.
فراموش نکنید که یکی از فاکتورهای رتبهبندی گوگل مسافت است. چون هدف گوگل راحتی کار کاربران خود است. هرچه به مخاطب هدف خود نزدیکتر باشید، گوگل به شما رتبههای بهتری میدهد. بعد از اینکه از سئوی محلی مطمئن شدیم، میتوانیم تا دلمان میخواهد محتوای خلاقانه در سایت آپلود کنیم.
بعد از تحقیق کلمات کلیدی، نوبت به استراتژی محتوا میرسد. ابتدا توضیح میدهیم که اصلا چه نیازی به استراتژی محتوا هست و سپس به سراغ نحوۀ انجام آن میرویم.
زمانی که با هدف و استراتژی خاصی تولید محتوا میکنید، نتیجه جذب کردن مشتریانی است که به دنبال آنها هستید. در استراتژی محتوا هر کاری که از دستتان بر میآید انجام دهید تا مخاطبانتان به راحتی بفهمند شما چه کسی هستید، چه چیزی ارائه میدهید و در مواقع نیاز چگونه میتوانند شما را پیدا کنند.
در این قسمت با انواع محتوایی که میتوانید از آنها در سایتتان استفاده کنید، آشنا میشویم.
این نوع محتوا، محتوای اصلی سایتتان است که کلیدواژههای اصلی و پولساز کسبوکارتان را هدف قرار میدهد. در حقیقت این نوع محتوا درمورد محصولات و خدماتی هستند که ما ارائه میدهیم.
در این نوع محتوا، به سولات رایجی که مخاطبان هدفمان از گوگل میپرسند پاسخ میدهیم. مطمئن شوید که این نوع محتوا URL مناسب سئو داشته باشد، در صفحۀ مربوط به آن از بردکرامب استفاده شده باشد و از سایر محتواهای موجود در صفحۀ اول گوگل، جامع و در عین حال سادهتر باشد.
به مشتریان خود اجازه دهید محتوا تولید کنند؛ محتوایی که تخصص و اعتبار آنها را نشان دهند.
در این قسمت باید هر کاری انجام دهید که کاربر تجربۀ خوبی از استفاده از سایت شما داشته باشد. برای مثال میتوانید محتوای تصویری به سایت خود اضافه کنید و یا با لینکسازی داخلی درست، سفر او را در داخل سایت خود بهبود دهید.
تا این جا یاد گرفتیم که اولین قدم بررسی وضعیت سایت و درآوردن ایرادات احتمالی آن است. قدم دوم برطرف کردن ایرادات فنی سایت و قدم سوم تحقیق کلمات کلیدی یا همان کیورد ریسرچ است. در مرحلۀ چهارم بر روی سئوی محلی سایتمان کار میکنیم و در مرحلۀ پنجم باید استراتژی محتوای سایتمان را تعیین کنیم.
اما تمام این کارها را انجام دادیم تا به این مرحله، یعنی افزایش رتبۀ سایت برسیم. اصلا هدف سئو هم همین است. که رتبۀ سایت ما را در صفحۀ نتایج موتورهای جستجو افزایش دهد.
شما نمیتوانید کنترل کنید که موتورهای جستجو به وبسایت شما چه رتبهای میدهند؛ اما کاملا میتوانید طرز کار موتورهای جستجو را یاد بگیرید و متناسب با آن پیش بروید. هرچند با این وجود هم هیچ تضمینی برای رتبه گرفتن شما وجود ندارد. اما گفته میشود یک کار وجود دارد که همیشه جواب میدهد. در تمام فرایندهایی که قبلا گفته شد عالی عمل کنید و موفقیت سئوی خود را مشاهده کنید.
مخاطب خود را بشناسید، با بهترین محتوای ممکن از او پذیرایی کنید و کاری کنید که از بودن در وبسایت شما لذت ببرد. این تنها تضمین برای موفقیت در سئوی وبسایت شماست. این کار، کار آسانی است؟ خیر! آیا جواب میدهد؟ بله!
اجازه بدهید توضیح ابزارهای سئو را را با یک مثال برای شما شروع کنیم. میتوانید به روشهای مختلفی از تهران به جنوب کشور سفر کنید. برای مثال میتوانید این مسافت را پیادهروی کرده و یا سوار هواپیما شوید. خب، به نظر شما کدام یک راحتتر است؟! قطعا استفاده از هواپیما.
ابزارهای سئو هم به همین شکل هستند. درست است که انجام سئوی سایت با دست خالی و بدون ابزار هم ممکن است اما قطعا نمیتواند با همان سرعت و به همان راحتی ما را به هدف دلخواهمان برساند.
بخش زیادی از فرایند سئوی یک وبسایت مربوط به تجزیه و تحلیل و مدیریت وبسایت میشود. در این راستا ابزارها به کمکمان میآیند. از بهترین ابزارهای تحلیل و مدیریت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در هر مرحله از فرایند تحقیق کلمات کلیدی که باشیم، چند ابزار برای راحتتر و سریعتر انجام شدن کارمان وجود دارد. ابزارهایی مانند
در مرحلۀ دوم از نقشۀ راه سئو درمورد سئوی تکنیکال و موارد مربوط به آن حرف زدیم. در تمام این موارد بعضی از ابزارها وجود دارند که میتوانند کمککننده باشند.
از ابزارهایی که با استفاده از آن میتوانید سرعت بارگذاری صفحات سایت خود را چک کنید.
افزونه های مورد استفاده در سئو به دو دسته تقسیم بندی میشوند.
فرقی ندارد که قصد دارید سرعت و محتوای سایتتان را بهبود دهید یا میخواهید وضعیت سایت خود و یا رقبا را چک کنید، در هر صورت افزونهای که به کارتان بیاید برای شما وجود دارد.
۱- اگر به دنبال ابزاری باشید که هم به شما اجازه بررسی سئوی سایتتان را دهد و هم با استفاده از آن رقبای خود را بررسی کنید میتوانید از ابزار سئو سایت چکآپ (Seo siteCheckup) استفاده کنید.
۲- یکی از ابزارهایی که برای بررسی و تحلیل فعالیتهای رقبا مفید است، ابزار اسپای فو (SpyFu) است.
۳- از دیگر ابزارهایی که با استفاده از آن میتوانید سئو سایت خود مدیریت کنید میتوان به ابزار اس ای او لیزر (SEOlyzer) اشاره کرد.
۴- شما با استفاده از ابزار آل این وان اس ای او میتوانید تمام سایت وردپرسی خود را تحلیل و بررسی کنید.
۵- هاب اسپات (Hubspot) ابزاری رایگان است که برای کسبوکارهای کوچک مفید واقع میشود.
کروم یکی از پرکاربردترین مرورگرهاست. این مرورگر پر است از افزونههای مختلفی که در زمینههای مختلف به ما کمک میکنند. بعضی از این افزونهها در سئوی سایت به کمک ما میآیند.
۱- اس ای او کواک (SEOquake)
۲- متا اس ای او اینسپکتور (Meta SEO Inspector)
۳- تکست آپتیمایز (TextOptimizer)
۴- اس ای او مینین (SEO Minion)
۵- اس ای او سرچ سیمولیتر (SEO Search Simulator)
پکیج سئو پلاس
اسـتعلام قیـمت سئـو "رایـگان"
پکیج سئو پیشرفته
اسـتعلام قیـمت سئـو "رایـگان"
۸۶ پاسخ
راهبری دیدگاهها
صرفا جهت اطلاع
متخصص و همکار عزیز سئو , به نکته ای برخوردم بهتر دوستم بهتون اطلاع بدم , افزونه ستاره دار کردن صرفا جهت محصولات بکار میرود و درج آن در صفحه مقالات صحیح نیست .
سلام بهار جان وقتت بخیر. اسنیپت ستاره می تونه برای هر محتوایی بکار بره. چون هدف از این اسنیپت این هستش که چند یوزر اون محتوا رو پسندیدند و از طریق کد اسکیما، گوگل این موضوع رو متوجه میشه. برای همین معمولا فقط برای محصولات از ریتینگ استفاده نمی کنند. برای اطلاعات بیشتر هم لینک آموزشی در این خصوص به ایمیلت میفرستیم، اگر سوالی داشتی هم خوشحال میشیم کمکت کنیم.
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم در خصوص یک موضوعی در خصوص سئو سایتم بهم کمک کنید. من یک سایت فروشگاهی دارم و میخوام روی ۲ تا کلیدواژه بیام بالا. ولی نمیدونم چجوری انجامش بدم. ممنون میشم باهام تماس بگیرید ۰۹۳۰۱۸۵۴۵۹۷
سلام محسن جان. از اینکه نبض مارکتینگ رو به عنوان مشاوره سئو انتخاب کردی، خرسندیم. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
سلام وقت بخیر ممنون از مطالب و توضیحات ارزشمندتون.
مایل هستم دوره کارآموزی رو تو شرکت شما بگذرونم، ممنون میشم رزومه بنده رو تایید کنید.
ممنون از محتوای جامع و کاملتون
راهبری دیدگاهها