معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس سایت </h1 > فهرست مطالب مقدمه شاید بتوان گفت…


مقدمه
سئو تکنیکال یا سئو فنی یکی از سه بازوی سئو و بهینه سازی سایت است که در ذهن بعضی ها تبدیل به یک غول شده است. زیرا بسیاری از افراد فکر می کنند تا برنامه نویسی بلد نباشند نمی توانند در حوزه تکنیکال به تخصص خوبی برسند. در این مقاله برای شما توضیح می دهیم که واقعا این طور نیست و مبحث برنامه نویسی با سئو تکنیکال متفاوت است . به شما آموزش می دهیم که برای اینکه بتوانید سئو فنی یا تکنیکال سایت خود را بهبود دهید لازم است چه نکاتی را بلد باشید.
سئو تکنیکال Technical seo از مجموعه خدمات سئو سایت است که موجب بهبود وضعیت فنی وب سایت می شود تا موتورهای جستجو بتوانند کارهایی که، برای بهینه سازی وب سایت انجام می دهید را بهتر درک کنند. کارهای فنی که برای بهینه سازی سرعت سایت، بهینه سازی کدها انجام می شود همه جزئی از کارهای مربوط به بهبود سئو تکنیکال است. با اقداماتی که انجام می شود وضعیت ایندکس صفحات سایت توسط خزنده های گوگل هم بهبود می یابد. در سایت های وردپرسی کمی کار ساده تر است زیرا افزونه هایی وجود دارد که می توانید به کمک آنها این کارها را انجام دهید و وضعیت سرعت سایت را بهبود ببخشید.
شاید با خود بگویید چه لزومی دارد تمام این کارهای فنی که توضیح دادیم را انجام دهیم اصلا فعالیت هایی که برای بهبود سئو تکنیکال Technical seo انجام می شود چه فایده ای برای سایت دارد:
سئو تکنیکال را تعریف کردیم و در مورد اهمیت پیاده سازی آن برای سئو سایت هم توضیح دادیم حال نوبت آن است که برای شما توضیح دهیم سئو فنی یا تکنیکال شامل چه مراحلی است و با رعایت چه نکاتی می توان آن را روی وب سایت پیاده سازی کرد.
بسیاری از شرکت های سئو بر این باورند که سرعت سایت مهمترین فاکتوری است که در سئو تکنیکال مورد توجه قرار می گیرد. زیرا زمانی که گوگل می خواهد صفحات یک سایت را رتبه بندی کند به سرعت بسیار اهمیت می دهد. و سرعت لود صفحات وب سایت شما را با رقبا بررسی می کند و بر اساس آن به شما امتیاز می دهد. شاید بپرسید چرا سرعت اینقدر برای گوگل مهم است؟ پاسخش شما و رفتار شماست. زمانی که عبارتی را در گوگل سرچ می کنید، برای نتایجی که برای شما ظاهر شده ست و کلیک می کنید چقدر برای لود صفحه منتظر می مانید؟ قطعا اگر دقت کنید متوجه می شوید این زمان زیر ۵ ثانیه است. از آنجایی که گوگل برای کاربران خود ارزش زیادی قائل است نتایجی برای او نمایش خواهد داد که سرعت لود مناسبی داشته باشند. بنابراین یکی از مسائلی که باید در بحث فنی سئو به آن توجه کنید فاکتور افزایش سرعت سایت است.
برای بهبود سرعت سایت خود می توانید از یک سیستم DNS استفاده کنید.فشرده کردن کدها، کم کردن حجم عکس ها یکی از پیشنهادات این است که عکس ها را با فرمت web.p ذخیره کنید، استفاده از هاستینگ قوی و… می تواند وضعیت سرعت لود صفحات و در نتیجه رتبه سایت شما را بهبود دهد.
گوگل برای اینکه بتواند صفحات وب سایت شما بررسی کند از یک سری ربات یا خزنده کمک می گیرد. درواقع شما نمی توانید یک صفحه را بسازید و رها کنید تا یک روزی خزنده های گوگل متوجه آن صفحات بشن و آن را ایندکس کنند. باید یک ساختار مناسبی وجود داشته باشد تا خزنده های گوگل سریع تر متوجه محتوا صفحه بشن. یکی از ساختارهایی که می توانید سرعت ایندکس صفحات را بالا ببرید این است که صفحات خود را با لینک سازی بهم وصل کنید. زیرا یکی از راه هایی که خزنده های گوگل متوجه ساخته شدن صفحات جدیدی می شوند لینک سازی داخلی است. خزنده ها از طریق صفحات قدیمی که crowl می کنند به کمک لینک وارد صفحات جدید می شوند و سریع تر متوجه این صفحات جدید می شوند، آنها را crowl می کنند و در صفحه نتایج گوگل آنها را رتبه بندی می کنند.
حفظ امنیت سایت از نظر گوگل بسیار مهم است و یکی از معیارهای رتبه بندی سایت توسط گوگل است. گوگل خیلی روی این موضوع حساس است تا جایی که اگر کسی بتواند سایت شما را هک کند نه تنها رتبه سایت شما را کاهش خواهد داد بلکه، به کاربران اجازه ورود به سایت شما را نخواهد داد. برای اینکه بتوانید وضعیت امنیت سایت خود را فعال کنید باید ssl سایت خود را فعال کنید. ssl یک تکنولوژی ست که به صورت یک پیوند بین سرور و مرورگر می توانید ایجاد کنید. سایت های در ابتدای دامنه خود https : // دارند از این کد امنیتی بین سرور و مرورگر خود استفاده کرده اند. به این ترتیب هم گوگل و هم خود شما به راحتی می توانید متوجه شویدکه چه سایت هایی ایمن هستند. این حالت به صورت پیش فرض برای تمامی سایت ها وجود دارد فقط باید اقدام به گرفتن گواهی نامه آن کنید. کافی است به پشتیبانی هاستنگ سایت خود پیام دهید تا شما را رهنمایی کنند.
سایت مپ یک فایل است با فرمت xml که لینک تمامی صفحات در آن قرار می گیرد. به کمک نقشه سایت می توانید این پیام را به گوگل بدهید که کدام یک از صفحات شما برای ایندکس شدن در اولویت هستند. درواقع نقشه سایت یک مسیر صحیح برای خزش خزنده های گوگل در سایت را مشخص می کنند. به علاوه زمان تغییر آخرین صفحه و تعداد بروزرسانی ها را می توان به کمک سایت مپ متوجه شد. پس فعال کردن سایت مپ بسیار مهم است و در سئو تکنیکال بسیار اهمیت دارد. برای ساختن سایت نقشه سایت یا سایت مپ می توانید همین مقاله را در بلاگ نبض مطالعه کنید و از مشاوره سئو نبض مارکتینگ استفاده کنید.
صفحات با محتوای تکراری یکی از مشکلاتی است که گوگل نسبت به آن حساس است و اعتبار سئو سایت هایی که محتوای تکراری دارند را کم می کند. این مشکل بیشتر برای سایت های فروشگاهی که تعداد زیادی محصول دارند اتفاق می افتد. یک سری از محصولات هستند که در اکثر مشخصات فنی و ویژگی ها و حتی توضیحات صفحات مشابه دارند تنها رنگ آنها متفاوت است. وجود این صفحات گوگل را نسبت به وجود صفحات تکراری حساس می کند. اما راه حل چیست؟ برای این اتفاق می توانید از تگ کنونیکال استفاده کنید. به این ترتیب می توانید به گوگل بفهمانید که کدام صفحه نسخه اصلی است و آن را ایندکس کند.
یکی از فاکتورهایی که در سئو تکنیکال خیلی مهم است این است که آدرس url ها باید ساختارمند باشد. درواقع بهتر است آدرس یک صفحه:
شامل کلمه کلیدی باشد.
کوتاه و مختصر و قابل فهم باشد.
از – برای جدا کردن واژه ها با هم استفاده کنید.
با ساختن آدرس یا url های صحیح گوگل به صفحات شما هر چند کم اما امتیاز مثبت می دهد.
یکی از وظایف اصلی سئو تکنیکال ایندکس صفحات اصلی و نوایندکس صفحات غیر مرتبط هست. یه سری از صفحات هستند مثل صفحه مربوط به سبد محصول، صفحه درگاه پرداخت، لازمه حتما در سایت باشند اما نیازی نیست که ایندکس شوند. زیرا در صورت ایندکس شدن بودجه خزش سایت را الکی خرج می کنند، بنابراین بهتر است این صفحات را نوایندکس noindex کنید.
لینک های مسیر یابی یا برکرامب Breadcrumb لینک هایی هستند که اغلب در بالا یا پایین صفحات به کاربر نمایش داده می شوند. برد کرامب به خرده نان یا ریزه نان هم معروف است. وجود یه همچین ساختاری باعث می شود که ، کاربر با نگام کردن به این ساختار متوجه شود در چه نقطه ای ایستاده است. این ساختار در سایت های فروشگاهی بسیار بسیار مهم است. البته در سایت های دیگر هم وجود برد کرامب با تجربه کاربری خوبی که برای کاربران ایجاد می کند سئو سایت را تقویت می کند. زیرا کاربر در سایت شما وقتی به دنبال چیزی می گردد سردرگم نمی شود. به همین دلیل احتمال ترک سایت به علت سردرگم شدن تقریبا به صفر می رسد. افزایش زمان ماندگاری در سایت و کاهش بانس ریت Bounce rate بسیار ارزشمند است و سئو سایت شما را تقویت می کند.
با توجه به استفاده گسترده از گوشی های موبایل در سال های اخیر، تعداد زیادی از کاربران شما کاربران موبایل خواهند بود. نحوه نمایش صفحات در لبتاب، تبلت و موبایل کمی متفاوت است. اگر سایت شما وردپرسی است می توانید با کمک حالت واکنش گرا در وردپرس صفحات خود را ریسپانسیو نمایید. ریسپانسیو بودن سایت برای گوگل بسیار مهم است و یکی از نکاتی است که گوگل بر اساس آن به سئو سایت شما امتیاز می دهد. بنابراین حتما صفحات سایت خود را برای دستگاه ها مختلف موبایل، دسکتاب و تبلت ریسپانسیو کنید.
سرچ کنسول ابزار بسیار مهمی است که اطلاعات ارزشمندی در مورد خطاهایی که سایت با آن مواجه می شود در اختیار شما قرار می دهد. برای اینکه خطاهای سایت خود را بررسی کنید بخش coverage و Enhancements را در سرچ کنسول سایت خود چک کنید. گزارش این خطاها مثل صفحات ایندکس نشده،مشکل سرعت صفحات سایت، صفحات ۴۰۴ و … بسیار مهم هستند. این خطاها را بررسی کرده و دلایل ایجاد این خطاها را بررسی کنید و برای رفع خطاهای سرچ کنسول جدی باشید! و کاملا دقیق و حرفه ای خطاهای ایجاد شده را رفع نمایید.
استفاده از یک قالب خوب و مطمئن در طراحی سایت بسیار مهم است. استفاده از قالب هایی که به صورت کرک شده آن را دانلود کرده اید در ادامه کاری که دارید شما را دچار مشکل خواهد کرد. بنابراین بهتر است حتما کدهای سایت خود را مورد بررسی قرار دهید.
سخن را بیش از این به درازا نمی بریم. ما در این مقاله سعی کردیم تکنیک هایی برای بهبود سئو تکنیکال سایت به شما معرفی کنیم. شما با استفاده از این تکنیک ها می توانید با بهبود وضعیت فنی سایت خود رتبه صفحات سایتتان را هم بهبود دهید و در هزینه سئو سایت صرفه جویی کنید. یکی از نکاتی که باید بسیار مورد توجه شما باشد به روز بودن در دنیای سئو به ویژه سئو تکنیکال است زیرا الگوریتم های گوگل دائما در حال آپدیت شدن هستند، بنابراین باید روش ها و تکنیک ها را هم آپدیت و به روز کنید.
+ میتونی این مطلب رو با دوستات هم به اشتراک بذاری...
محتوای این بلاگ تایید شده است. تشکر از تیم تحریریه نبض مارکتینگ
+ ممکنه به این مطالب هم علاقهمند شی...
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس سایت </h1 > فهرست مطالب مقدمه شاید بتوان گفت…
تفاوت سئو سایت وردپرسی با php چیست؟cms آماده یا سایت برنامه نویسی شده؟
تفاوت سئو سایت وردپرسی با php </h1 > فهرست مطالب تمام کسب و کارها برای…
ابزارهای کاربردی گوگل که حتما باید آنها را بشناسید!
ابزارهای کاربردی گوگل که حتما باید آنها را بشناسید! فهرست مطالب گوگل یک موتور جستوجو…
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده </h1 > فهرست مطالب آنالیز سایت،…
گوگل تگ منیجر (google tag manager) چیست و چه کاربردی دارد؟
گوگل تگ منیجر (google tag manager) چیست و چه کاربردی دارد؟ فهرست مطالب مقدمه گوگل…
+ میتونی دیدگاهت رو با بقیه به اشتراک بذاری...
فعالیت این آژانس از سال ۱۳۹۴ شروع شده و تا به امروز نتایج گویای فعالیت درخشان ما و همکاران عزیزمون بوده.
دستهبندی مقالات
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت