معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس سایت </h1 > فهرست مطالب مقدمه شاید بتوان گفت…


اگر عملیات لینک سازی خارجی را برای سایت خود انجام ندهید، باید بگوییم که شما از رقبای خود سه هیچ عقب خواهید بود!
لینک سازی خارجی برای این انجام میشود که سایت شما از این طریق، اعتباری را دریافت کند که باعث افزایش ارزش آن شود. بنابراین استفاده از اصول لینک سازی خارجی بر سئو وب سایت تاثیر میگذارد. اما اصول لینک سازی خارجی چگونه بر سئو تاثیر خواهد گذاشت؟
در این مقاله به شما تکنیک هایی را میگوییم که با به کارگیری آنها، میتوانید سایت خود را همانند بمب منفجر کنید و در سئو سر و صدا راه بیندازید.
با ما همراه باشید!
لینک سازی خارجی فرآیندی است که در مسیر بهبود سئو انجام میشود. ایجاد اعتبار برای یک سایت از طریق دریافت لینک از وبسایتهای دیگر را لینک سازی خارجی مینامند. یک متخصص و کارشناس سئو، استراتژی لینک سازی خارجی را موثرترین عامل در کسب رتبه های بالا در موتورهای جستجو می داند، زیرا این تکنیک باعث میشود که نظر گوگل به سایت شما جلب شود.
– چرا؟
+ زیرا گوگل و موتورهای جستجو معتقد هستند که چیزی که دیگران درباره سایت شما می گویند، مهمتر از چیزی است که شما درباره خودتان می گویید.
لینک های خارجی در بالا رفتن اعتبار سایت نقش پررنگی دارند. به طور کلی، لینک خارجی، لینکی است که به هر دامنهای به غیر از دامنه اصلی وبسایت لینکدهنده اشاره میکند. هرچقدر این لینکهای دریافتی با کیفیتتر باشند، اعتبار و سئو سایت شما بهبود بیشتری مییابد.
استراتژی در لینک سازی خارجی به این معناست که لینک دهی و دریافت لینک از سایت های مختلف، به گونه ای انجام شود که بر اساس کلمات کلیدی، به صورت هدفمند باشد. به این نکات برای استراتژی لینک سازی توجه کنید!
تمام تلاش خود را به کار بگیرید که محتوای ارزشمندی را تولید کنید و از اینکه محتوای شما ارزش لینک دادن دارد، مطمئن شوید. اگر محتوای شما به گونه ای نباشد که مخاطب را درگیر کند، تاثیری نخواهد داشت.
با نوشتن یک محتوای یونیک، سعی کنید که مخاطب را جذب خود کنید.
میتوانید محتوایی را که تولید کرده اید در بسیاری از مجله های اینترنتی یا رپورتاژ آگهی منتشر کنید.
بک لینک های رقبایتان را بررسی کنید و از آنجا برای لینک سازی کمک بگیرید.
با استفاده از بلاگ، محتواهای خود را از راه های مختلفی به کاربران نمایش دهید. با این کارامکان به اشتراک گذاری مطالب شما با محتواهای آموزشی بالا می رود و بیشتر دیده می شوید و سایت های مرتبط با حوزه شما، به شما لینک می دهند.
با استفاده از فروم و بخش پرسش و پاسخ، با کاربران خود تعامل کنید.
شما میتوانید کتابهای الکترونیک ایجاد کنید و لینک سایت خود را در آنها قرار دهید. از این طریق کاربران از کتاب های شما استفاده میکنند و به سایت شما سر میزنند.
با افرادی که در حوزه کاری شما فعالیت می کنند، ارتباط برقرار کنید و شبکه سازی کنید. ارتباطات تخصصی موجب تبادل اطلاعات می شود. استراتژی لینک سازی خارجی به شما می گوید که چه شبکه های اجتماعی ای برای رشد کسب و کار شما مناسب است.
پیش از هر چیزی اگر بدانید که قیمت صفحه اول گوگل چقدر است، تلاش خود را به کار میگیرید تا اگر بخواهید که از روش های مختلف لینک سازی خارجی استفاده کنید، باید در این مسیر اصول و قوانینی را رعایت کنید که رعایت نکردن هر یک از آن ها، باعث میشود که سایت شما پنالتی شود و تلاش های شما برای ایجاد بک لینک به باد رود. به این اصول توجه کنید:
برای لینک سازی خارجی، اصلا و ابدا نباید از یک کلمه کلیدی یا انکر تکست خاص استفاده کنید، زیرا استفاده از یک کلمه کلیدی، برای شما بازدهی نخواهد داشت. انتخاب کلمات کلیدی بر اساس استراتژی لینک سازی خارجی به شما می گوید که باید از کلمات کلیدی متنوع و همخانواده استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
اگر سایت شما در حوزه آرایشی و بهداشتی فعالیت می کند، نباید در سایت هایی که درباره آموزش مطالب درسی مطلب تولید می کنند، از شما نامی برده شود. شما باید به دنبال پربازدیدترین و پرترافیک ترین سایت در حوزه تخصصی فعالیت خودتان باشید. البته سایت هایی وجود دارند که حالت دایره المعارف دارند و موضوعات مختلفی را پوشش می دهند اما اگر قصد دارید این گونه سایت ها را انتخاب کنید و از آن ها استفاده کنید، بهتر است از بالا بودن امتیاز این سایت ها مطمئن باشید.
به صورت کلی میتوان گفت که استفاده از سایت هایی که مرتبط با زمینه کاری شما باشد، نتیجه و بازدهی بسیار زیادی را برای شما خواهد داشت.
شاید زمانی که به دنبال سایتی برای لینک سازی خارجی هستید، سایتی را بیابید که از هر نظر برای گرفتن لینک مناسب باشد و شما تصمیم بگیرید که به صورت کلی از همین یک سایت برای لینک سازی و گرفتن بک لینک استفاده کنید.
باید بگوییم که این اشتباه ترین تصمیم ممکن است که شما میتوانید آن را بگیرید و به آن عمل کنید. نباید تصور کنید که داشتن ۱۰۰ لینک از سایتی پربازدید می تواند موجب رشد شگفت انگیز کسب و کار شما شود؛ برعکس، این کار پیشرفت کار شما را در یک مرحله مشخص، ثابت نگه می دارد. هر URL، یک بار برای شما امتیاز می آورد و فراموش نکنید که تعداد بالای Refeering Domain برای شما امتیاز میآورد، نه تعداد لینکها. یک استراتژی لینک سازی خارجی اصولی، به شما می گوید که به دنبال سایت های متنوع با امتیاز خوب در حوزه تخصصی خودتان باشید.
شما باید سایت خود را از جهت زمینه های مختلف، قوی کنید که اگر زمانی که از لینک سازی خارجی و تبلیغات استفاده میکنید بتوانید از طریق محتوا و ظاهر سایت، کاربر را جذب کنید.
فراموش نکنید که گوگل رفتا غیرطبیعی و طبیعی سایت شما را متوجه می شود؛ بنابراین به دنبال پیشرفت خیلی سریع نباشید. الگوریتم های گوگل، محتوا و لینک های سایت شما را بررسی می کنند و در صورتی که متوجه شوند شما به دنبال رشد غیرطبیعی سایت خود هستید، شما را پنالتی می کنند. توجه داشته باشید که برای به نتیجه رسیدن از طریق سئو باید صبر داشته باشید و از عجله کردن، اجتناب کنید!
یکی از تکنیک های قدیمی سئو کلاه سیاه، ایجاد مزرعه لینک است که در آن، گروهی از وب سایت ها به طور مشترک به یکدیگر لینک میدهند یا با پرداخت پول به سایت های پربازدید، از آن ها لینک دریافت می کنند. این لینک ها با فریب دادن موتورهای جستجو، قصد دارند که در مدت زمانی کوتاه، در رتبه های بالای نتایج جستجو قرار بگیرند. در صورتی که از چنین سایت هایی لینک بگیرید، سایت شما اسپم می شود. داشتن استراتژی لینک سازی خارجی، به معنی اجتناب از انتشار لینک در چنین سایت هایی است.
شما برای لینک سازی خارجی، میتوانید از بسیاری از راه های رایگان و غیر رایگان استفاده کنید. در این قسمت، ۱۰ روش از روش های نک سازی خارجی را برای شما توضیح میدهیم.
شما میتوانید با خرید رپورتاژ آگهی از سایتهای مرتبط با موضوع سایت خود بک لینک های قدرتمندی را ایجاد کنید. فقط باید به این نکته توجه داشته باشید که مرتبط با موضوع سایت خودتان باشد.
برخی از فرومها لینک ها را فقط در حالتی که به اکانت خود وارد شده باشید نمایش میدهند. در اینگونه فروم ها نمیتوان لینک سازی انجام داد و به درد ما نمیخورد. باید فرومهایی پیدا کنید که لینکها را در حالت معمولی نمایش دهد.
همچنین لینکهای داخل فروم بهتر است دارای rel با مقدار UGC نباشد. این مقدار به موتورهای جستجو میفهماند که لینک توسط کاربران ایجاد شده است. البته برای درک ساختار وب سایتها گوگل الگوریتم خاص خود را دارد و به هر حال متوجه فروم بودن صفحه میشود و این ارزش لینکهای شما را کم میکند. میتوانید پاسخ تاپیکها را در یک مطلب در سایت خود توضیح داده و لینک آن را در فروم قرار دهید. بدین شکل کلیک و ترافیک از بکلینک خود خواهید داشت و این قدرت بکلینک شما را بهبود میبخشد.
برای لینک سازی خارجی میتوان از روش قرار دادن کامنت برای سایت های مختلف استفاده کرد. برخی از سایت ها در قسمت کامنت آدرس سایت را میپذیرند و نام شما را به آن آدرس پیوند میدهند، پس میتوانید بجای نام خود از انکرتکست مدنظرتان استفاده کنید. همانند فرومها، در اینجا نیز بهتر است دارای rel با مقدار UGC نباشد.
یکی دیگر از راه های لینک سازی خارجی استفاده از پست مهمان است که برای این کار میتوانید به سایت هایی که با زمینه کاری شما مرتبط هستند، با استفاده از پیام یا ایمیل، یک پست مهمان ارسال کنید و از آنها بخواهید که در سایت خود منتشر کنند. اگر از مطالب یونیک و خلاقانه استفاده کنید شانس بیشتری برای پذیرفته شدن دارید. همچنین لیستهای زیادی از سایتهایی که پست مهمان میپذیرند وجود دارد. ویرگول سایتی است که در این زمینه تخصصی کار میکند.
شما میتوانید از بسیاری از بلاگ های خارجی که هم میتوانند فارسی باشند و هم میتوانند به زبان های دیگر باشند، استفاده کنید.
سایتهای ویکی وب سایتهایی هستند که مطالب آن توسط کاربران توسعه داده میشود. شما اگر امتیاز و سابقه خوبی در این نوع سایتها داشته باشید میتوانید به راحتی از آنها بک لینک بگیرید.
اگر شما از شبکه های اجتماعی مختلف برای ایجاد لینک سازی خارجی استفاده کنید، در واقع فعالیت سوشال سیگنال انجام داده اید. اگر در این نوع بک لینک ها، پست شما لایک و کامنت زیادی بگیرد و به اشتراک گذاشته شود، بر سئو سایت بسیار تاثیر میگذارد. به فاکتور های موثر از طریق شبکه های اجتماعی توجه کنید:
توییتر: ریتوئیت | لایک | کامنت | بکلینک | برندسازی | ترافیک ورودی
فیسبوک: لایک | کامنت | اشتراک گذاری | بکلینک | برندسازی | ترافیک ورودی
اینستاگرام: برندسازی | ترافیک ورودی (تاثیر لایک و کامنت و فالوور مشخص نیست.)
تلگرام: بک لینک | برندسازی (ترافیک ورودی آن هم مستقیم محاسبه میشود.)
فعالیت در سایر شبکههای اجتماعی نیز میتواند مفید باشد، مثلا اگر عکاس یا طراح هستید حتما از Pinterest استفاده کنید.
شما میتوانید با ابزار هایی مثل moz و ahrefs لینک های خارجی رقبای خود را بررسی کنید و از این طریق، از منابعی که آن ها استفاده کردند، شما نیز استفاده کنید.
سایتهای خارجی بسیاری وجود دارد که به راحتی میتوانید در آنها لینک سازی انجام دهید. انواع این سایتها از نوع فرومها، فرمسازها، سایتهای مجلهای، ایجاد لینک پروفایلی میباشد.
شما برای لینک سازی خارجی و استفاده از بک لینک، باید از منابع مورد اعتماد و معتبر استفاده کنید. زیرا منابعی که معتبر باشند میتوانند به سایت شما اعتباری را منتقل کنند، در غیر این صورت اگر از منابع نامعتبر استفاده کنید، برای سایت شما مضر خواهد بود.
میدانیم که یکی از عناصر اساسی در سئو، لینک ها هستند. اگر که فرآیند لینک سازی با استفاده از یک استراتژی صحیح و طبق اصول انجام شود و همچنین از لینک های با کیفیت استفاده شود، موجب ارتقای اعتبار سایت میشود. با استفاده از لینک سازی خارجی میتوانید به این موارد دست پیدا کنید:
اگر اعتبار و ارزش سایت شما افزایش یابد، درواقع نزد گوگل عزیز تر میشوید و رتبه سئو سایت بهبود میابد. در نتیجه میتوان گفت که در صفحات نتایج جستجوی کاربران، بیشتر از قبل نمایش داده میشوید و همین باعث گسترش کسب و کار شما میشود.
زمانی که سایت شما بیش از پیش در صفحات نتایج گوگل نشان داده شود، تعداد کلیک های وب سایت شما افزایش میابد و همین مورد سبب افزایش ترافیک سایت خواهد شد.
اگر اعتبار و ارزش سایت شما افزایش یابد، درواقع نزد گوگل عزیز تر میشوید و رتبه سئو سایت بهبود میابد. در نتیجه میتوان گفت که در صفحات نتایج جستجوی کاربران، بیشتر از قبل نمایش داده میشوید و همین باعث گسترش کسب و کار شما میشود.
با افزایش نرخ تبدیل کاربران به مشتری، میتوانیم نتیجه بگیریم که کسب درآمد و سود سایت شما نیز افزایش میابد. پس سبب گسترش کسب و کار شما نیز میشود.
باید به معایبی که برای لینک سازی خارجی وجود دارد توجه کنید!
زمانی که شما قبل از لینک سازی، سئو داخلی خود را تکمیل نکرده باشید مطمئنا لینک سازی گرهای از مشکل شما را باز نخواهد کرد زیرا با لینک سازی در گوگل رشد خواهید کرد ولی بدلیل ضعیف بودن سایت شما نمیتوانید مخاطب را جذب و یا نیاز او را برطرف کنید.
امروزه سئو داخلی شامل تمام مواردی است که در سایت شما منجر به توقف و جذب کاربر خواهد شد. عدم رضایت کاربر از شما مهمترین عامل شکست لینکسازی خارجیتان خواهد بود.
اگر وارد کمپینهای رپورتاژ آگهی میشوید در یک روز تمامی آنها را منتشر نکنید، اینکار باید به مرور شمان و با تداوم انجام شود.
لینک های دائمی ایجاد کنید و همواره تعداد لینکهای از بین رفته را بررسی کنید تا آنها را جایگزین کنید.
این لینک سازی های خودکار از سمت گوگل قابل ردیابی میباشد. پس به هیچ وجه از ربات برای ساخت لینک استفاده نکنید
باید از انکر تکست و کلمه کلیدی های مختلف استفاده کنید.
توجه کنید که اگر از سایت هایی با کیفیت و اعتبار پایین استفاده کنید، لینک هایی که دریافت میکنید نیز کیفیت پایین خواهند داشت و همین موضوع تاثیر مثبتی بر اعتبار و ارزش سایت شما نخواهد گذاشت!
همان طور که توضیح داده شد یکی از عناصر اصلی سئو، استفاده از لینک ها است که هم لینک سازی داخلی و هم لینک سازی خارجی را شامل میشود.
زمانی که لینک سازی خارجی انجام میشود، در واقع به گوگل نشان میدهیم که سایت های دیگر ما را تایید میکنند که به سایت ما لینک داده اند و همین مورد مثبتی است که باعث بهبود سئو میشود. لینک های خارجی ترافیک سایت شما را بیشتر می کنند. موتورهای جستجوگر زمانی که یک وبسایت را کراول می کنند، تمام لینک ها را دنبال نمی کنند؛ اما نام بردن از سایت شما در یک سایت دیگر، امتیاز محسوب می شود و ترافیک سایتتان را با هدایت کاربران به سایت شما، افزایش می دهد. شما میتوانید با سفارش سئو برای سایت خود و با افزایش ترافیک سایت، نرخ تبدیل کاربران نیز افزایش دهید و سبب گسترش کسب و کار خودتان میشوید.
توجه داشته باشید که اگر قصد دارید که کسب و کار خود را گسترش دهید و تلاش برای افزایش درآمد و سود خود میکنید، فرقی ندارد که سایت شما از چه نوعی باشد، باید برای سئو سایت فروشگاهی، پزشکی، شرکتی و … اصول و عناصر را با استراتژی و به صورت صحیح انجام دهید.
+ میتونی این مطلب رو با دوستات هم به اشتراک بذاری...
محتوای این بلاگ تایید شده است. تشکر از تیم تحریریه نبض مارکتینگ
+ ممکنه به این مطالب هم علاقهمند شی...
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس
معرفی بهترین افزونه های سئو وردپرس سایت </h1 > فهرست مطالب مقدمه شاید بتوان گفت…
تفاوت سئو سایت وردپرسی با php چیست؟cms آماده یا سایت برنامه نویسی شده؟
تفاوت سئو سایت وردپرسی با php </h1 > فهرست مطالب تمام کسب و کارها برای…
ابزارهای کاربردی گوگل که حتما باید آنها را بشناسید!
ابزارهای کاربردی گوگل که حتما باید آنها را بشناسید! فهرست مطالب گوگل یک موتور جستوجو…
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده </h1 > فهرست مطالب آنالیز سایت،…
گوگل تگ منیجر (google tag manager) چیست و چه کاربردی دارد؟
گوگل تگ منیجر (google tag manager) چیست و چه کاربردی دارد؟ فهرست مطالب مقدمه گوگل…
+ میتونی دیدگاهت رو با بقیه به اشتراک بذاری...
فعالیت این آژانس از سال ۱۳۹۴ شروع شده و تا به امروز نتایج گویای فعالیت درخشان ما و همکاران عزیزمون بوده.
دستهبندی مقالات
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت