۱۰ تا ازبهترین ابزارهای تست سرعت سایت را بشناسید
بهترین ابزارهای تست سرعت سایت را بشناسید-با سرعت بیشتری تست سرعت کنید </h1 > فهرست…


مقدمه
زمانی که شما یک سایت را میسازید و قصد دارید که از این راه کسب درآمد کنید، باید بدانید که طراحی و ساخت آن اولین قدم بوده و راه طولانی در پیش دارید. برخی افراد گمان میکنند که همین شروع کار میتواند دلیلی برای رشدشان باشد. اما این فکر اشتباه است. پیش از آنکه تصمیم به طراحی و ساخت سایت بگیرید، باید در مورد چگونگی ساختار و معماری آن فکر کنید. معماری سایت از عوامل مهمی است که باعث جذب مخاطب و بازدید بالای سایت شما میشود. محتوا در سایت، اهمیت بالایی دارد، اما اگر ساختار سایتتان جذاب و گیرا نباشد چگونه میتوانید این محتوا را به خورد کاربران دهید؟اصلا کاربر چطور به راحتی آن را پیدا کند؟
یکی از کارهایی که میتوانید برای رشد سئو سایت خود انجام دهید، ایجاد یک ساختار منسجم و کاربردی است. زمانی که مطالب و پستها در سایت بیشتر شوند و روند کاریتان رو به افزایش باشد، ممکن است برخی پستها برای کاربر نشان داده نشده و یا اینکه تمامی مطالب دچار بهم ریختگی شوند. در این زمان نیاز است که روند معماری سایت را بهبود ببخشید و اصلاح نمایید. با یک مثال اهمیت این کار برای سایت را بازگو میکنیم.
برای مثال زمانی که در یک شرکت کار کرده و پروندههای زیادی را نظارت میکنید، ممکن است وقتی دنبال یکی از آنها میگردید، به راحتی نتوانید آن پرونده را پیدا کنید. برای همین پوشهها و قفسههایی را در اتاق کار خود قرار میدهید تا هر نوع پرونده را بر اساس موضوعی که دارد، دسته بندی کنید و در جای مشخصی قرار دهید. با این کار خواهید دید که دسترسی به آنها آسان بوده و کارتان سریعتر انجام میشود. معماری و ساختار سایت هم به همین شکل است. اگر شما از یک نظم خاصی برای سایت پیروی کنید، خواهید دید که رشد سئو بیش از پیش خواهد بود. زیرا کاربری که به سایت شما می آید به دنبال چیزی نخواهد گشت. هر آنچه که بخواهد را سریع پیدا می کند. این معناری صحیح برای اطلاعات یک تجربه کاربری UX خوب برای کاربر شما می سازد. این مسئله موجب می شود که کاربر باز هم در جستجو های بعدی به سایت شما بازگردد.
دستهبندیهایی که قصد دارید برای سایت خود انجام دهید، میتواند بر اساس تگها، انواع لینکها و راهنما باشند. زمانی که کاربران بتوانند به راحتی در سایتتان به دنبال چیزی باشند، قطعا گوگل متوجه این ساختار خواهد شد و سایت شما را سریع تر ایندکس میکند. یک ساختار منظم در سایت باعث میشود خودتان هم بتوانید موضوعات مختلفی که در سایتتان وجود دارد را بررسی کنید.
زمانی که سایتتان دارای یک ساختار منسجم باشد، حتما تاثیر آن را در طولانی مدت خواهید دید. معماری سایت اهمیت زیادی دارد که در این بخش چند مورد از آنها را برای شما توضیح میدهیم.
زمانی که قصد دارید معماری سایت را بر عهده گرفته و آن را بهبود ببخشید، باید این موضوع را هم در نظر داشته باشید که این ساختار باید به گونهای باشد که گوگل آن را به راحتی بررسی کند. زمانی که گوگل این توانایی را در سایت شما ببیند، آن را ایندکس کرده و در مراتب بالای فهرست خود قرار میدهد.
زمانی که برای صفحه اصلی سایت خود از یک لینک استفاده کنید، قطعا اعتبار صفحه زیاد شده و آن را به کاربران بیشتری نشان میدهد. از این جهت هرچه میزان بازدیدکنندگان سایتتان بالا رود، سئو آن هم بهبود پیدا میکند.
در برخی از سایتها دیده میشود که یک محتوا پست شده و در پستهای بعدی همان محتوا نقض میشود. زمانی که شما ندانید ساختار و معماری سایت را به چه صورت بچینید، با این مشکل مواجه خواهید شد. در این صورت گوگل سایتتان را یک سایت بی اعتبار دانسته و حتما شما را از رده خارج میکند.
در تعریف سایت لینک میتوان گفت که، چگونگی نمایش سایت شما در صفحه گوگل است. سایت لینک در کنار لینک داخلی نمایش داده میشود.
معماری سایت بهصورت مستقیم و غیر مستقیم بر سئو سایت شما تاثیر دارد. زمانی که شما از یک معماری و ساختار منسجم و منظم برای سایت خود بهره میبرید باید اهمیت آن برای سئو را هم بدانید. این تاثیر به سه دسته تقسیم میشود که آنها را توضیح میدهیم.
گوگل دارای اسپایدرهایی است که سایتها را بررسی کرده و تصمیم میگیرد که آنها را ایندکس کند یا خیر. زمانی که سایت شما دارای یک ساختار و معماری خاصی باشد که تمامی پستها و محتواهای قرار داده شده در آن به هم مربوط باشند، این اسپایدرهای گوگل تمامی صفحهها را به راحتی پیدا کرده و آنها را ایندکس میکنند. اگر یکی از صفحههای سایت دارای لینکی نباشد که آن را به ساختار کلی سایت ربط دهد، این صفحه از نظر اسپایدرها رد شده و ایندکس نمیشود.
زمانی که ساختار سایت، پیوسته باشد و مطالب آن ایندکس شود، سئو سایت رشد پیدا میکند.
اگر شما به صفحه اصلی داخلی سایت یک لینک معتبر دهید، این اعتبار به زیر مجموعه و صفحات کوچک تر سایت هم انتقال پیدا میکند. با این کار خواهید دید که این صفحههای سایت هم در گوگل بالا میآیند.
زمانی که ساختار سایتتان مرتب و برنامهریزی شده باشد، مخاطب به راحتی میتواند به آنها دسترسی داشته باشد. در همین جهت میزان بازدیدکنندگان سایت افزایش یافته و گوگل سایت شما را ایندکس میکند. با ایندکس شدن سایت، خواهید دید که سئو روند رشد خود را از سر میگیرد.
برای اینکه معاری سایت خود را بر اساس یک روند درست پیش ببرید لازم است که به نکات زیر توجه کافی داشته و از آنها استفاده کنید.
داشتن یک ترفند برای انجام درست ساختار و معماری سایت میتواند کمک شایانی به شما در روند پیشرفت کار بکند.زیرا به این ترتیب کاربر زمانی که وارد سایت شما می شود قصد پیدا کردن هر چیزی را داشته باشد خیلی سریع آن را می باید. این مسئله تجربه کاربری خوبی برای او می سازد و به صورت غیر مستقیم سئو سایت شما را تقویت می کند.همچینین برنامهریزی و داشتن هدف برای معماری صحیح سایت از ملزومات ایندکس شدن سایت شما توسط گوگل است زیرا تجربه کاربری از جمله مواردی است که گوگل به آن اهمیت می دهد. زمانی که شما تجربه کاربری خوبی می سازید گوگل متوجه شده و به سایت شما ارزش می دهد. به علاوه ساختار مناسب موجب می شود اسپایدرهای گوگل دسترسی راحتی به قسمت های مختلف سایت شما داشته باشند.
نحوه ساخته شدن صفحات سایت شما و لینک شدن آن ها به هم معماری و ساختار سایت شما را می سازد.
ساختار سایت شما اگر به صورت صحیح و درست چیده شود، موجب می شود دسترسی و کراول گوگل و کاربران به سایت شما آسان شود و همین مسئله تاثیر مثبتی بر سئو سایت شما می گذارد.
+ میتونی این مطلب رو با دوستات هم به اشتراک بذاری...
محتوای این بلاگ تایید شده است. تشکر از تیم تحریریه نبض مارکتینگ
+ ممکنه به این مطالب هم علاقهمند شی...
۱۰ تا ازبهترین ابزارهای تست سرعت سایت را بشناسید
بهترین ابزارهای تست سرعت سایت را بشناسید-با سرعت بیشتری تست سرعت کنید </h1 > فهرست…
معماری سایت چیست؟اهمیت بهبود معماری سایت بر سئو
معماری سایت چیست؟اهمیت بهبود معماری سایت بر سئو فهرست مطالب مقدمه زمانی که شما یک…
بهترین افزونههای افزایش سرعت سایت در وردپرس کداماند؟به سرعت عجله کنید
بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت در وردپرس کداماند؟به سرعت عجله کنید </h1 > فهرست…
چطور مشکل ایندکس نشدن مطالب در گوگل را حل کنیم؟
چطور مشکل ایندکس نشدن مطالب در گوگل را حل کنیم؟ </h1 > فهرست مطالب مقدمه…
سئو تکنیکال چیست؟ چطور آن را بهبود دهیم؟
سئو تکنیکال چیست؟ چطور آن را بهبود دهیم؟ فهرست مطالب مقدمه سئو تکنیکال یا سئو…
+ میتونی دیدگاهت رو با بقیه به اشتراک بذاری...
فعالیت این آژانس از سال ۱۳۹۴ شروع شده و تا به امروز نتایج گویای فعالیت درخشان ما و همکاران عزیزمون بوده.
دستهبندی مقالات
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت