گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده </h1 > فهرست مطالب آنالیز سایت،…


از مزایای سئو و مسیرش داشتن یک نقشهس چون وقتی می خوای تو مسیر حرکت کنی می تونه خیلی کمکت کنه، حالا میتونیم تعمیم بدیم که استراتژی محتوا هم تو مسیر محتوا مثل نقشه می مونه.
برخی از بزرگان هم به این موضوع اشاره کرده اند:
بیل گیتس از بنیان گذاران شرکت مایکروسافت
محتوا پادشاه است.
برایان دین بنیان گذار سایت BACKLINKO
نداشتن برنامه و استراتژی محتوا، شما رو سردرگم میکنه. فعالیت منسجم نتیجه درخورتری میده تا یک روز نوشتن و یک روز عکس گذاری.
نیل پتل بنیان گذار سایت NEILPATEL.COM
شروع رشد سایت در نتایج گوگل با چیدن استراتژی محتواست! استراتژی محتوایت را نشان بده و من رتبه تقریبی سایت شما رو حدس میزنم.
به عنوان یک استراتژیست محتوا و متخصص سئو سایت ، مسئولیت شناختن اهداف بزرگتر که به سمت آنها حرکت میکنید و برنامه ریزی برای رسیدن به آنها انجام میدهید به عهدهٔ شماست. محتوای مناسب برای هدف اشتباه نتایج مناسبی را به همراه نخواهد داشت.
استراتژی محتوا فقط ساختن یک تقویم تحریری، نوشتن محتوا و انتشار آن نیست. مثلاً داشتن وبلاگ، حتی اگر پر از محتوای عالی باشد، را استراتژی محتوا نمیگویند، یا قرار دادن یک محتوای یکبار مصرف در اینجا و آنجا بر اساس درخواستهای تیمهای فروش استراتژی محتوا نیست.
استراتژی محتوا فرآیند مداوم تبدیل اهداف تجاری به طرحی است که از محتوا به عنوان وسیله اصلی دستیابی به اهداف انجام پروژه سئو استفاده میکند. یعنی چی؟ یعنی محتوای شما می تونه تو یه مسیری باشه که شما رو به اهداف تجاریتان برسونه. استراتژی محتوایی کاری که می کنه همینه. مقصد مشخصه.
و الان میبینی کجایی.
استراتژی محتوا مسیر رو برات مجسم میکنه.
درباره نحوه ساختن یک استراتژی محتوا اطلاعات زیادی وجود دارد، این باعث میشه این سوال پیش بیاد که، دقیقاً یک استراتژی محتوا چیست؟اگر این مطلب را میخوانید، احتمالاً قبلاً در کسب و کار خود با محتوا و اهمیت تون از جانب هزینه آمدن صفحه اول گوگل درگیر شده اید. اما قبل از خواندن این مطلب، سعی کنید تعریف کنید که استراتژی محتوا چیست؟به احتمال زیاد خواهید فهمید که این مفهوم، لغزندهتر از آنچه در ابتدا به نظر میرسد است.
در این مقاله، منظور ما از “محتوا” را بررسی خواهیم کرد و از آن استفاده میکنیم تا بتوانیم به دنبال تعریف استراتژی محتوا باشیم.
احتمالاً براتون پیش اومده که ازتون بپرسن “نقطه” رو تعریف کنید! و احتمالاً تو جوابش گفتید که تعریف نداره دیگه ببینیمش میشناسیمش! محتوا اما انقدر تعاریف متفاوتی براش ارائه شده که دچار این وضعیت شده.
در حال حاضر از میمهای شبکههای مجازی تا ویدیو های اینستاگرام و از این سمت تا محتوای متنی داخل بلاگها دریای محتوا رو شامل میشوند. همهٔ اینها به نوعی محتوا هستند و به جهت رفع نیاز تولید میشن!
به همین دلیل بهتر است که به مطالب در چند خط مختلف فکر کنید. در حوزه بازاریابی دیجیتال، محتوا چهار عنصر اصلی را در بر میگیرد.
محتوای واقعی پیام شما چیست؟ این میتواند واقعی، عملی، سرگرم کننده، آموزنده یا ترکیبی از این سه باشد.
محتوا قرار است به شما و خواننده کمک کند چه چیزی را انجام دهید؟ مخاطبان این محتوا چه کسانی هستند؟ چرا منتشر میشود؟
آیا متن محتوا: گرافیکی، صوتی، تصویری، تعاملی، واقعیت مجازی / افزوده و غیره است؟
اما علاوه بر همهی این اهداف، مهمترین هدف داشتن استراتژی محتوا، منظم شدن و برنامه داشتن و آگاهی از کجای مسیر قرار داشتن است. به چه منظور؟
اجازه بدید با یک مثال، یکی از مشکلاتی که حین تولید محتوا براتون ممکنه پیش بیاد رو توضیح بدم.
< < فرض کنید دارید یه مقاله با موضوع تحقیق کلمه کلیدی مینویسید و تو یه قسمتی میایید و میگید اگه انتخاب کلید واژه درست صورت نگیره نرخ پرش سایت میره بالا.
در ادامه میایید و شروع میکنید عواملی که در مجموع باعث بالا رفتن نرخ پرش سایت میشه رو مطرح میکنید. بعد میبینید که نیازه در رابطه با ابزارهایی که میزان نرخ پرش سایت رو به ما میگن هم باید صحبت بشه! در ادامه میبینید که قسمتهای مختلف اون ابزارها رو هم می تونید توضیح بدید. >>
همینطور که میبینید تو قدم اول مقالهٔ شما عمقی به اندازهٔ اقیانوس آرام به خودش گرفت! داشتن استراتژی محتوا چهارچوب و سطح مشخصی رو برای شما ایجاد می کنه و عمق مشخصی رو به نوشته هاتون میده و می تونه خیال شما رو راحت کنه که اگه الان یه نکته ای رو اگه نگفتی تو برنامهٔ چند وقت دیگه ت هست که درباره ش صحبت بشه.
تقویم محتوایی یه جدوله که شما اول هر ماه یا اول هر پروژه یه روز وقت میذاری تا ببینی هر روز چه محتوایی با چه کلیدواژه ای قرار هست که هدف گیری و تولید بشه! یکی از مزیتهای مهم داشتن تقویم محتوایی این هست که شما یه معیار اندازه گیری رتبه میتونی از طریقش داشته باشی!
مقاله امروز رفت رو سایت
پس نکته ای که داره اینه که تو زمینهٔ ارزیابی می تونه کمک مهمی توی بهبود استراتژی محتوای تدوین شده ت کنه. به علاوه این که به شما نظم میده تا بازدهیتون به میزان خیلی خوبی بالا بره. همینطور از قدیم گفتن جنگ اول بهتره تا صلح آخر. اول هر ماه خیلی دقیق و جامع پیدا میکنی هر آنچیزی که قراره انجام بدی و ست میکنی تا میانههای راه از مسیر خارج نشی.
– انتخاب چشم اندازی جامع در بازار یابی محتوا
– تمرکز روی اصل جذب مخاطب
– اعمال نظم
– از ظاهر سایت غافل نشید!
استراتژی خوشه ای به این صورت است که شما برای کلیدواژهٔ کلید واژهٔ تخصصی کسب و کار خودتون تعدادی صفحه یا محتوای مرتبط با لانگ تیل هایی شامل کلید واژهٔ اصلی پیدا میکنید و با لینک سازی داخلی موتورهای جست و جو و کاربر را به سمت صفحهٔ هدف خودتون هدایت میکنید.
یک محتوای جامع شامل تمامی لانگ تیل های مرتبط با کلیدواژهی اصلی در یک صفحه با یک ظاهر بسیار خوب و همینطور استفاده از FAQ و اسکیما، تعداد زیادی کامنت و تصویر و ویدیو و پادکست و با متنی شامل حداقل ۳-۴ هزار کلمه تدارک میبینید و اطمینان حاصل میکنید که از همه چیز صحبت کرده اید و کاربر پاسخ هر سوالی را در محتوای شما پیدا خواهد کرد.
آخرین ضربه رو محکمتر بزن!
توی موضوعات خیلی سخت، این دو استراتژی رو با هم ترکیب کن و با خوشهٔ آسمون خراش آشنا شو. اینم برای اونایی که دنبال معجزه بودن!
برای تدوین استراتژی محتوای یک سایت نیاز به چند گام اساسی وجود دارد. گام اول پیدا کردن کلید واژههای کسب و کارتان است. در این رابطه در مقالهی تحقیق کلمات کلیدی توضیحات مفصلی ارائه شده است. بعد از پیدا کردن کلید واژهی کسب و کارتان زمان پیدا کردن عبارات طولانی با جستو جوی زیاد میرسد. شما باید باتوجه به رقابتی که در آن کلیدواژه وجود دارد تعدادی عبارت long tale پیدا کنید.
در این مرحله به دو نوع استراتژی کلی تولید محتوا یعنی تولید محتوای خوشه ای و تولید محتوای آسمان خراش میرسیم. بسته به فضای رقابتی بین این دو استراتژی کلی استراتژی خودمان را انتخاب کرده و تقویم محتوایی خود را تهیه میکنیم. نکاتی که لازم است مد نظر قرار دهیم این است که حتماً آپدیت کردن محتوا را مد نظر قرار دهید، و این که با توجه به شرایط فعالیت متمرکز یا چند منظوره ی خود را استارت بزنید.
به این معنی که یا متمرکز روی یک کلید واژه و لانگ تیل های مرتبط آن یا به طور همزمان روی چند کلید واژه فعالیت خود را آغاز کنید. قدم بعدی تدوین تقویم محتوایی هست تا حواستان باشد چیزی از قلم نیفتد! نمونهٔ تقویم محتوایی تدوین شده توسط نبض مارکتینگ را در زیر میتوانید مشاهده نمایید. گام بعدی دست به کار شدن و تولید محتواست.
الگوریتمهای گوگل در سالهای اخیر خیلی قوی شدهاند و هر روز به درک انسانی نزدیکتر میشوند. حالا هوش مصنوعی میتواند ارتباط بین کلمات و جملهها را درک کنند. در واقع رباتهای نرمافزاری که محتوای وبسایتها را بررسی میکنند و به سئو سایت ما نمره می دهند میتوانند بفهمند چه موضوعی و با چه کیفیتی است.
گوگل تمام زورش را میزند که به انسان نزدیک شود. خندهدار است که از آن طرف برخی انسانها تمام زورشان را میزنند که بتوانند شبیه ماشین رفتار کنند. تمام کارشناسان و مهندسان گوگل میگویند محتوای خود را برای کاربران بنویسید و خیالتان راحت باشد.
نیازی نیست خودتان را برای کشف بهترین ساختار گوگلپسند خسته کنید. همین که برای کاربر محتوا تولید کنید و رضایت آنها را به دست آورید گوگل هم به محتوای شما ارزش بیشتری میدهد.
البته این توصیه به این معنی نیست که تمام نکات سئو بیهوده هستند. در تمام کارهای سئو تلاش میکنیم موتور جستجوی گوگل راحتتر بتواند ما و محتوای ما را بشناسد. پس به دنبال فریب گوگل یا جادوگری نیستیم!
پس در حقیقت اگر شما کاربران و انسانها را در نظر بگیرید، آیندۀ گوگل هستید. مقصد نهایی گوگل انسان است.
یادتون باشه < < به صد اگه برسین، نود رو هم دارین.>> شما برای کاربران استراتژی محتوا مینویسید، نه گوگل و استراتژی محتوا برای کاربر، نوشتن یعنی توجه گوگل را به طور ویژهای جلب کردن.
وقتش رسیده استراتژی محتوا خودمون بنویسیم و یک قدم از رقبامون جلوتر بیفتیم. برامون از استراتژی های محتوا تون بگین که این مقاله چقدر تونسته به بهبودش کمک کنه و یادتون باشه که فرقی نمیکنه سایت شما از چه نوعیه چرا که سئو سایت های فروشگاهی ، شرکتی، آموزشی و … همه و همش اهمیت داره. همچنین بخش مقالات وب سایت نبض مارکتینگ دنبال کنید، بازم براتون از این سبک مقالات میزاریم و از تجربیات خودمون هم براتون می نویسیم. پس حتما بازم به ما سر بزنید.
استراتژی خوشه ای و استراتژی تولید محتوای آسمان خراش دو نوع استراتژی برای تولید محتوا است.
مزیتهای داشتن استراتژی محتوا آنقدر زیاد است که اگر از همان اول درستش نکنید و در ادامه به آن عمل نکنید فقط پول و وقت خود را هدر دادهاید.
به طور کلی استراتژی کمک میکند نتیجه تضمین شده و بهتری از بازاریابی محتوا بگیریم. این مزیتها را میتوانیم اینطور ساده کنیم:
افزونه یواست سئو یکی از افزونه هایی است که بر روی سایت های وردپرسی قابل نصب است. با کمک این افزونه می توان سئو سایت را تا حد قابل توجهی بهبود داد.
افزونه یواست سئو به شما این امکان را می دهد تا محتوای یک صفحه را از نظر خوانایی، لینک سازی،آلت تصاویر و عناوین و … بهینه سازی نمایید.
+ میتونی این مطلب رو با دوستات هم به اشتراک بذاری...
محتوای این بلاگ تایید شده است. تشکر از تیم تحریریه نبض مارکتینگ
+ ممکنه به این مطالب هم علاقهمند شی...
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده
گوگل اپتیمایز چیست؟ ابزار پرکابرد اما کمتر شناخته شده </h1 > فهرست مطالب آنالیز سایت،…
گوگل سرچ کنسول چیست و چه نقشی در سئو دارد؟کلیدی ترین ابزار هر سایت
گوگل سرچ کنسول چیست و چه نقشی در سئو دارد؟ </h1 > فهرست مطالب در…
چگونه ui بر سئو سایت تاثیر میگذارد؟
چگونه ui بر سئو سایت تاثیر میگذارد؟ فهرست مطالب عوامل مختلفی میتوانند در سئو سایت…
تکنیکهای افزایش نرخ تبدیل در وب سایت:هدف نهایی سئو
تکنیکهای افزایش نرخ تبدیل در وب سایت:هدف نهایی سئو </h1 > فهرست مطالب برای شروع…
اشتباهات لینک سازی داخلی؛ ۵ مورد رایج
اشتباهات لینک سازی داخلی؛ ۵ مورد رایج فهرست مطالب کارشناسان و متخصص سئو سایت میدانند…
+ میتونی دیدگاهت رو با بقیه به اشتراک بذاری...
فعالیت این آژانس از سال ۱۳۹۴ شروع شده و تا به امروز نتایج گویای فعالیت درخشان ما و همکاران عزیزمون بوده.
دستهبندی مقالات
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت
اطلاعات تماست رو وارد کن
در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهیم گرفت